ben geldim kıslarrr
hoş geldin yoncacım nasılsın canım
üzme kendini pelincim erkek milleti işte önce kırıyor sonra özür dileyince geçeceğini zannediyor ama kalbimizin bi tarafı yaralı kalıyor üzma kendini daha fazla
çok iyiyim canım özledim seni kaç gündür:teytey:
hoşgeldin yonca sende tekrar hoşgeldin ceylincim çok haklısın üzmüyorum artık kendimi zaten herşeyin hayırlısı ne diyim..... senden naber biraz geçmiş sayfaları okudum para meselesi falan olmuş sende hiç sıkma canını arkadaşım ilahi adalet var allah elbette yalancıyı çıkartır ortaya eşin kırmış senide herhalde canımcım üzülme sende hiç amaaannnn erkek milleti işteeeeeee hepsi aynı vallahi hepsini tıkalım bir eve yakalım kötükedihüsokötükedihüso
selam kızlar çocktandır buradayım ama geçmişi okuya okuya ancak bitirdim nasılsınız
topik hamilelikten çıkmış kocalar hakkında dert yanma topiğine dönmüş
ben geçen hafta dert yanıyordum burada topikte eşimden ve ailemden ayağımımı sürttüm nedir
pelinciğim sende üzme kendini ne yapcan ben erkekleri çözdüm kafalarının tası atınca ağzına geleni sayıyorlar yedi sülaleni sıraya diziyorlar hatta bitti ayrılacağız falan diyorlar sonra ortalık yatışıp biz şikayet edince cahil oluyoruz hiç bişe olmamış gibi davranıyorlar biz üzüldüğümüzle kalıyoruz benimde başımda var sürekli yaptığı şey ama ben artık saatlerce ağlamıyorum eskisi gibi ne yıpratacam kendimi adam gibi oturulup iki laf edilip konuşup tartışamıyorsun
ama siz niye tartışmıştınız anlatta için açılır bizde daha iyi yardımcı ola biliriz
hoşgeldin yonca sende tekrar hoşgeldin ceylincim çok haklısın üzmüyorum artık kendimi zaten herşeyin hayırlısı ne diyim..... senden naber biraz geçmiş sayfaları okudum para meselesi falan olmuş sende hiç sıkma canını arkadaşım ilahi adalet var allah elbette yalancıyı çıkartır ortaya eşin kırmış senide herhalde canımcım üzülme sende hiç amaaannnn erkek milleti işteeeeeee hepsi aynı vallahi hepsini tıkalım bir eve yakalım kötükedihüsokötükedihüso
yakalım valla canım ailemi suçluyor yhaa ve çok kötü kırdı beni inş olay en kısa zamanda çözümlenirde ben kardeşine yapacağımı biliyorum ozamn eşim e yapacak merak ediyorum
iyiyim canım sen nasılsın
hıııhh canım tam üstüne bastın işte ağzına sağlık vallahi ne güzel anlatmışsın aynı benim kocişi anlatıyorsun işte sinirlendimi gözü hiç birşeyi görmez sonrada gelir hiç birşey olmamış gibi özür diler devam eder amaaaannn kendimi üzdüğümle kalıyorum işte bende neyse ki şimdi daha iyiyim canım aslında tartışma meselemiz çok ufak bişeyden ve yanlış anlaşılmaktan dolayı çıktı boşanmaya kadar gitti valla ben bile anlamadım hangi ara boşanmayı konuşmaya başladık kaydirigubbakcemile3 şimdi güldüğüme bakma tabi dün iki gözüm iki çeşme ağlıyordum kaydirigubbakcemile3
ay neolmuş kızlar sizin erkeklere böyle
hoşgeldin arzucum nasılsın canım