Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Amin kızlar inşaallah kalırım ya,ebrar sen daha önce kalmışsın en azından kalabildiğini biliyorsun ama benim içmde hep bir korku acaba olacak mı diye anlatabildim mi?İnşaallah bu ayın hamilelerid ebiz oluruz kızlar olsun artık inşaallah.

ceylinim ne kötü bi durumdaymışsın yaa ayy bi şekilde orataya çıkması lazım bunu çok karışık bi durum walla

Amin kızlar inşaallah kalırım ya,ebrar sen daha önce kalmışsın en azından kalabildiğini biliyorsun ama benim içmde hep bir korku acaba olacak mı diye anlatabildim mi?İnşaallah bu ayın hamilelerid ebiz oluruz kızlar olsun artık inşaallah.

anlıyorum seni canım ama inş. bizde ağustos hamileleri olacaz ben inanıyorum :emir_bebek:

En iyisini yaparsın ceylin elinde somut bir kanıt olur en azından.

İnşaallah ebrarım inşaallah birbirimize dua edelim.

gerçekten çok karışık ama bi şekilde bulmam lazımmm yüzüne baktıkça aklıma geliyor yüzüne gülüyorum ama içim kan ağlıyor canım

Kızlar ben kalkıcam sandalyeye yapıştım sıcaktan,çamaşır asıp ütü yapıcam sonra duşa girerim hoşçakalın.

Ceylin umarım iyi bir şekilde sonuçlanır eşler arasa*ında böyle tatsızlıklar unutulmuyor çok kırılıyor insan,belki para düşmüştür bilemezsin.

Gül senin izin bittimi faaliyetlere başladınız mı?:)

Ceylin umarım iyi bir şekilde sonuçlanır eşler arasa*ında böyle tatsızlıklar unutulmuyor çok kırılıyor insan,belki para düşmüştür bilemezsin.

elbette para düşmüştür belki dedim kardeşi ben çocukmuyum dedi ablam çocuk mu kiii
kesinlikle unutulmuyor canım

Ya kızlar bişey sorup çıkıcam benim rahim sağa dönükmüşya bu durumda ben ilişkiden sonra sağa mı dönüp yatayım mantıken sanki öyle olması lazım değil mi?

Ay ceylin ne saçma bir mantık ya çocuklukla ne alakası var bence o suçunu bastırmak için öyle demiş günahını almak istemem ama.

X