günaydınlarrrr nabersiniz. ben bugün daha daha iyim. şükürrr. otlarıma yine başladım dün. bkalım buay nolcak ama artık size belirti fln yazmıycam geçen ay otlar hormonları düzeltince erkenden hissettim adet belirtilerini. baya faydası oldu. buay yazmıycam canlarım gününde gelmesi lasım gecikirse şüpeeleniriz. nevar ne yok yeni hamiş haberi varmı. baya kaçırdım konuları.
günaydın şekercimmmmm sonunda gördün benigünaydın didemcann nassın kuzucum
günaydın kepeklim iyiyim çok şükür sen nassın minik kuşumm ewet tatlım görüşemedik doğru dürüst
neyse telafi ederik inş.
zeynonun yerinemi çıktın ispiyoncuuuuuuuuuuuuuukepeklimm bak didem yine karı didii
evetttttt beni hemen görmeniz lazım ya görünmeyecek bişeymiyimmmmmkız sende varya illa yazdığın saniye görcez dimi seni
dövecem dua et bebişine...
günaydın kuşum evet bundan sonra belirti sayma sonra moralin bozuluyo her şeyi oluruna bırak rahattttt relaxxxxxxxxxxxxxgünaydınlarrrr nabersiniz. ben bugün daha daha iyim. şükürrr. otlarıma yine başladım dün. bkalım buay nolcak ama artık size belirti fln yazmıycam geçen ay otlar hormonları düzeltince erkenden hissettim adet belirtilerini. baya faydası oldu. buay yazmıycam canlarım gününde gelmesi lasım gecikirse şüpeeleniriz. nevar ne yok yeni hamiş haberi varmı. baya kaçırdım konuları.
günaydın canım olsun sen yinede paylaş biz hep yanındayız...günaydınlarrrr nabersiniz. ben bugün daha daha iyim. şükürrr. otlarıma yine başladım dün. bkalım buay nolcak ama artık size belirti fln yazmıycam geçen ay otlar hormonları düzeltince erkenden hissettim adet belirtilerini. baya faydası oldu. buay yazmıycam canlarım gününde gelmesi lasım gecikirse şüpeeleniriz. nevar ne yok yeni hamiş haberi varmı. baya kaçırdım konuları.
günaydın fatma hoşgeldin....herkese günaydın hanımlar
günaydın kuşummmmmmkıız diyyydem günaydın bacıım..senin agzına acı biber sürerim didem hatun entepli neylesin biber..
bende iim cok sukur ebrarcım yaa..bi haftadır bulantılarım kesildi binlerce sükür masallah...daha ii oluruz ınsallah..
Güüül gunaydın bebişim..
kız didoşş seni görmemek mümkünmü maşallahın var :)))
günaydın şekercimmmmm sonunda gördün beni
zeynonun yerinemi çıktın ispiyoncuuuuuuuuuuuuuu
evetttttt beni hemen görmeniz lazım ya görünmeyecek bişeymiyimmmmm
günaydın kuşum evet bundan sonra belirti sayma sonra moralin bozuluyo her şeyi oluruna bırak rahattttt relaxxxxxxxxxxxxx
kız azcık sabretsen görcez tabiki seni
hee zeynonun yokluğu belli olmasın didim
evt ebrarım heray oldu gibi çalışmalara devam. nasipde varsa oluryaa kendimi paralasamda olmadıkca rabbim vermedikce olmuyo.
didemim zaten fazlada giremiyom siteye benden adet günü ancak artık haber alırsınız. relaxımmmmm yaneeeeeee
kepekli ekmekim nasılmış bulantın varmı daha
ebrarım senin cimcime kızmış haaa kesinmi artık prensesmi olucak oda.
ayyyy ben göremedim yaaa prensesimizi. yiğenimii çok merak ediyom. dünkü tebrikleriniz için saolun kıslar.
2 yaşındaki oğlan görünce bebeği verin bebeğimi oynucam diye tutturmuş ona oyuncak alındı sanıyomuş burnuna fln nanik yapıyomuş. bi gidiyomuş yüzünün heryerini öpüyomuş. aklınada geldimi verin bebemi diye ağlıyomuş oynuycakmış annemler zor zaptediyolarmış oğlanı. akşam gülmekden öldüm benle telde konuşuyo oğlan götürüp bebeğin kulana tutuyomuş sonrada teli. zorya evde ufak çocuk varken 2 ciyi yapmak. gözüm korktu
evt ebrarım heray oldu gibi çalışmalara devam. nasipde varsa oluryaa kendimi paralasamda olmadıkca rabbim vermedikce olmuyo.
didemim zaten fazlada giremiyom siteye benden adet günü ancak artık haber alırsınız. relaxımmmmm yaneeeeeee
kepekli ekmekim nasılmış bulantın varmı daha
ebrarım senin cimcime kızmış haaa kesinmi artık prensesmi olucak oda.
ayyyy ben göremedim yaaa prensesimizi. yiğenimii çok merak ediyom. dünkü tebrikleriniz için saolun kıslar.
2 yaşındaki oğlan görünce bebeği verin bebeğimi oynucam diye tutturmuş ona oyuncak alındı sanıyomuş burnuna fln nanik yapıyomuş. bi gidiyomuş yüzünün heryerini öpüyomuş. aklınada geldimi verin bebemi diye ağlıyomuş oynuycakmış annemler zor zaptediyolarmış oğlanı. akşam gülmekden öldüm benle telde konuşuyo oğlan götürüp bebeğin kulana tutuyomuş sonrada teli. zorya evde ufak çocuk varken 2 ciyi yapmak. gözüm korktu
eeeeeeeeeee sen beşizlerle nasıl uğraşıcan tatlım