Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok hoş ya oyuncak sanmış haa
gülüm walla dün bebişi merak ettiim bi göreyim dedim bizim burdaki dr a gittim
o dedi kesin kız diye c.tesi de kendi dr ma gitcem o da kız derse kesinleşecek yani
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: hepsi aynı yaşda olunca kolay kıss ama biri 2 yaşında diğeri yeni doğunca zormuş. annemler ilk günden illlallah etmişler dün oğlandan.
rondinacım saol bidenem yazmim ben belirtileri sen ne alemdesin bacımm hangi aşamadasın
:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86: hepsi aynı yaşda olunca kolay kıss ama biri 2 yaşında diğeri yeni doğunca zormuş. annemler ilk günden illlallah etmişler dün oğlandan.
rondinacım saol bidenem yazmim ben belirtileri sen ne alemdesin bacımm hangi aşamadasın
olmaz yaaaaaaaaaaaaa ben gelince hemencecik görmeniz lazım sabredemem ben bekletilecek karımıyım
bak didoş benide gül görmedi şimdi çığlıkmı atmam lazım:))
şaka bşr yana ben biraz ortalığıtoparlıyacağım... oruçluyum yine.. midemde bulanıyorr....
evt cnmyaaa yüzüne bakıp gösleride vamış diyomuş. oynuycam verin bebemi diye tutturuyomuş. caiyo bebeği var onun gibi bişi sanıyo herhalde.
cnm hayırlısı olsun kızdır ozaman. pembişleri hazırlıycanız.
evt cnmyaaa yüzüne bakıp gösleride vamış diyomuş. oynuycam verin bebemi diye tutturuyomuş. caiyo bebeği var onun gibi bişi sanıyo herhalde.
cnm hayırlısı olsun kızdır ozaman. pembişleri hazırlıycanız.
tamam bundan sonra heyecanla senin gelişini beklicemmm
kızlar bişey sorcam siz gebeliği ne zaman öğrendiniz adet günününzdemi önce mi benim 2 gün kaldı ne yapsam acba
kıslar bu arada hastayken yemeden içmeden kesildim kuru ekmek yedim ölmiycek kadannnnnn 3 kg fln vermişimm şimdide iştahsızlık devm ediyoo böle giderse iyi kilo vercem
evet evet evetttttttt hamileyim ya çekileceğim yok dün gece 11 de canım kuruyemiş istedi eşim büfeye gitti aldı eve getirdi aldığını beğenmeyip sadece çekirdek aldiye adamı tekrar göndermeye kalktım ya didemmm dedi ama ben hamileyimmm dedim adamın cevabı şu oldu benimde karım hamile ne kadar zor biliyomusun dedi gıcıkkk
kıslar bu arada hastayken yemeden içmeden kesildim kuru ekmek yedim ölmiycek kadannnnnn 3 kg fln vermişimm şimdide iştahsızlık devm ediyoo böle giderse iyi kilo vercem
yazık be adama bak bişeyde diyememiş
canım adetten önce öğrenenlerde var ama ben adetim 3 gün geçince test yapmıştım
en iyisi bende bekleyim canım zaten negatif çıkar diye korkuyorum bu 4. ayımız ama bu ay baya belirti var tabi hepsi psikolojikte olabliyor
ama ben karışık kuruyemiş al dedim o gitmiş içinde kuru üzüm filan olan bişey almış ben tuzlu tuzlu çekirdek istiyodum