Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bak didoş benide gül görmedi şimdi çığlıkmı atmam lazım:))
şaka bşr yana ben biraz ortalığıtoparlıyacağım... oruçluyum yine.. midemde bulanıyorr....

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:ay çok hoş ya oyuncak sanmış haa
gülüm walla dün bebişi merak ettiim bi göreyim dedim bizim burdaki dr a gittim
o dedi kesin kız diye :KK16::KK16::KK16:c.tesi de kendi dr ma gitcem o da kız derse kesinleşecek yani

evt cnmyaaa yüzüne bakıp gösleride vamış diyomuş. oynuycam verin bebemi diye tutturuyomuş. caiyo bebeği var onun gibi bişi sanıyo herhalde.
cnm hayırlısı olsun kızdır ozaman. pembişleri hazırlıycanız.

:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: hepsi aynı yaşda olunca kolay kıss ama biri 2 yaşında diğeri yeni doğunca zormuş. annemler ilk günden illlallah etmişler dün oğlandan.:KK55:
rondinacım saol bidenem yazmim ben belirtileri sen ne alemdesin bacımm hangi aşamadasın

e görcezzz artıkkkın

kızlar bişey sorcam siz gebeliği ne zaman öğrendiniz adet günününzdemi önce mi benim 2 gün kaldı ne yapsam acba

:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: hepsi aynı yaşda olunca kolay kıss ama biri 2 yaşında diğeri yeni doğunca zormuş. annemler ilk günden illlallah etmişler dün oğlandan.:KK55:
rondinacım saol bidenem yazmim ben belirtileri sen ne alemdesin bacımm hangi aşamadasın

rondinacım görmedim deillll bak yasdım sanada.

bak didoş benide gül görmedi şimdi çığlıkmı atmam lazım:))
şaka bşr yana ben biraz ortalığıtoparlıyacağım... oruçluyum yine.. midemde bulanıyorr....

çığlık atman lazım tabiiii hadi kolay gelsin sana bekliyoz çok geç kalma yorma kendinide fazla

evt cnmyaaa yüzüne bakıp gösleride vamış diyomuş. oynuycam verin bebemi diye tutturuyomuş. caiyo bebeği var onun gibi bişi sanıyo herhalde.

ewet canım pembiş pembiş ciciler alcaz prensese:emir_bebek:

ewet canım pembiş pembiş ciciler alcaz prensese:emir_bebek:

şaka yapıyourm gül valla biz bi kaç gündür atlamıyotuz birbirimizin üstüne..
olacağı varsa olur ne diyim.. ama bulantılarım halen devam ediyor. ama sanırım oruçluyum ondan herhalde

kıslar bu arada hastayken yemeden içmeden kesildim kuru ekmek yedim ölmiycek kadannnnnn 3 kg fln vermişimm şimdide iştahsızlık devm ediyoo böle giderse iyi kilo vercem

tamam bundan sonra heyecanla senin gelişini beklicemmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK51::KK51::KK51:

evet evet evetttttttt hamileyim ya çekileceğim yok dün gece 11 de canım kuruyemiş istedi eşim büfeye gitti aldı eve getirdi aldığını beğenmeyip sadece çekirdek aldiye adamı tekrar göndermeye kalktım ya didemmm dedi ama ben hamileyimmm dedim adamın cevabı şu oldu benimde karım hamile ne kadar zor biliyomusun dedi gıcıkkk

evet evet evetttttttt hamileyim ya çekileceğim yok dün gece 11 de canım kuruyemiş istedi eşim büfeye gitti aldı eve getirdi aldığını beğenmeyip sadece çekirdek aldiye adamı tekrar göndermeye kalktım ya didemmm dedi ama ben hamileyimmm dedim adamın cevabı şu oldu benimde karım hamile ne kadar zor biliyomusun dedi gıcıkkk

yazık be adama :KK9::KK9::KK9::KK9:bak bişeyde diyememiş

ama ben karışık kuruyemiş al dedim o gitmiş içinde kuru üzüm filan olan bişey almış ben tuzlu tuzlu çekirdek istiyodum

şükret gidip almış ben kocadan bişey istiyom anca 2. gün getiriyo habire unutuyor benimki
oturduğumz ilçedede herşey bulunmuyor maaleseff

X