Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy canım benim ya. ben bir düşük yaşadım ya şimdide çok korkuyorum allah vermesin. tekrarını nasip etmesin inş. zor bir şeydi onun için çok tedirgin oluyorum. o günleri yaşamak kabusumdu. allah düşmanıma bile yaşatmasın. ben en kötüsüne razıyım yeterki yavrum benimle kalsın. ya bende birşeyler aşeriyorum ama ne istedigimi bilemiyorum deli oluyorum. ama tatlıdan nefret ediyorum. aklıma gelince migdem bulanıyor ay bulandı şimdi. çok da severdim halbuki geçen gün şekerime baktım düşün çıktı belki tatlı yememektendir. ama içim almıyor.

günaydın canım eşimi göndermek için 7,30 da kalkıyorum kahvaltı falan derken 8 oluyor saat bir dahada uyuyamıyorum işte.... Alışkanlık çalışırkende 6 da uyanırdım...

günaydın canım eşimi göndermek için 7,30 da kalkıyorum kahvaltı falan derken 8 oluyor saat bir dahada uyuyamıyorum işte.... Alışkanlık çalışırkende 6 da uyanırdım...

walla hayatta uyanmam hatta şimdi bile gözlerim kapanıyorbıraksalar bi uyurum kii

ama senin normal bende hamileyken hep uyumak isterdimm. bebişim dursaydı hemen hemen 3,5 aylık olacaktık (59:

huu huu hanımlaar günaydııın...
nasılsınızz..

rodiniaa sabah sabah hüzün yapma bakalım.işallah hemen gelir bebişinn...

ebrarcan nassın kuzum..görüşemedik bi dogru dürüst bu hafta ..yogunluktan..

artık okadar tedirginimki elimde bi ağrı vardı rontgen çekecekti doktor yok dedim hamile olabilirim...

günaydın canım benim...
hüzün değil kız aklıma geldi sadece konuşmuyom işte tamamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…