Kız siz ikiniz aynı teldensiniz bizde aynın telden anlaşıyoz sıkmıyorum öyle çok adamın hoşuna gidiyor arada söyleyince:))
İçiyodu hamile kalınca bıraktı oda dinime küfreden diye bi ata sözü var o ordaki müslüman kardeş işte:)
Ama ama amaaaa:) Çooook zevkli :) Bebişim olsun bırakcam zati:=)
Melisa hoşgeldinama ben çıkıyorum kociş gelir şimdi hoşçakalın bayanlar.
cıslı karııı ay karnım ağrıdı gülmekten artık sana cıslı karı diycem
ay işte siz sinir oluyonuz diye yapıyo bende önceden sizin gibiydim artık karıdan kızdan bahsedince eve davet etsene diyom
ay bi iyi akşamlar dedim kimse görmedi neyse bi daha diyeyim bari iyi akşamlar iyi geceler a.e.o
Benide kıskandırmaya çalıştığı zaman aynı yatakta görmem lazım yoksa inanmam diyom gıcık oluyo:)
cisli kari bencede biraikmaya calis hamile kalmadan. bak bende sigara iciyordum evlendigimden beri önce azalttim baya sonra sadece arada iciyordum. cok nadir. izindede tüttürdüm baya esimi geceleri beklerken ama buraya döndükten sonra birdaha hic icmedim. ve hamile kaldim. belki etkisi olmustur diye düsünüyorum ben. birde canim kilon yoksa bile bir kac kilo ver bakalim belki oda etki eder bende etti galiba.
benide didemden başkası görmedi neyse,iyi akşamlar hanımlar sizlere,bugünde slm verdim kimse almadı.noluyosa bende evhan gibi başlıcam yakında
didem ha sana anlatacaktim ben ama sen yoktun. sayfa 4222e bak bi ordaki yazdiklarimi oku bi zahmet ve cevap yazacak olursan özelden yaz ok? bende cikiyorum simdi kizlar öpüyorum sizi. hadi basbasa kaldiniz