Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız siz ikiniz aynı teldensiniz bizde aynın telden anlaşıyoz sıkmıyorum öyle çok adamın hoşuna gidiyor arada söyleyince:))

aynenn eskiden çok sıkıyodum kocayı son 1 yıldır sıkmıyorum böyle daha mutluyuz aptal sebeplerden kavga çıkmı8yo hiç değilse

cisli kari bencede biraikmaya calis hamile kalmadan. bak bende sigara iciyordum evlendigimden beri önce azalttim baya sonra sadece arada iciyordum. cok nadir. izindede tüttürdüm baya esimi geceleri beklerken ama buraya döndükten sonra birdaha hic icmedim. ve hamile kaldim. belki etkisi olmustur diye düsünüyorum ben. birde canim kilon yoksa bile bir kac kilo ver bakalim belki oda etki eder bende etti galiba.

ay bi iyi akşamlar dedim kimse görmedi neyse bi daha diyeyim bari iyi akşamlar iyi geceler a.e.o

ay işte siz sinir oluyonuz diye yapıyo bende önceden sizin gibiydim artık karıdan kızdan bahsedince eve davet etsene diyom

Benide kıskandırmaya çalıştığı zaman aynı yatakta görmem lazım yoksa inanmam diyom gıcık oluyo:)

bende bazen sakasina iyi tmm al getir eve diyorum ama aslinda sinir oluyorum. öyle kavga edecek sekilde uzatmiyorum zaten ben hicbirseyi. ben cok anlayisli gaciyim bea

Canım ben 68 kiloydum bayramdan önce dün tartıldım 64 kiloyum ama normal kilom en fazla 58 olmalı çoook aç kalmam lazım anlıycağın cısı bırakırsam kilo alırım ondan bebiş olana kadar böyle sonrası Allah kerim:)

benide didemden başkası görmedi neyse,iyi akşamlar hanımlar sizlere,bugünde slm verdim kimse almadı.noluyosa bende evhan gibi başlıcam yakında

Evhan öptüm seni iyi akşamlar:)
Melisa gelmişti burda mı ? Burdaysan hoşgeldin kuşum:)

Evhan öptüm seni iyi akşamlar:)
Melisa gelmişti burda mı ? Burdaysan hoşgeldin kuşum:)

didem ha sana anlatacaktim ben ama sen yoktun. sayfa 4222e bak bi ordaki yazdiklarimi oku bi zahmet ve cevap yazacak olursan özelden yaz ok? bende cikiyorum simdi kizlar öpüyorum sizi. hadi basbasa kaldiniz

didem ha sana anlatacaktim ben ama sen yoktun. sayfa 4222e bak bi ordaki yazdiklarimi oku bi zahmet ve cevap yazacak olursan özelden yaz ok? bende cikiyorum simdi kizlar öpüyorum sizi. hadi basbasa kaldiniz

kız o sayfa çıkmıyo bende ne sormuştun yaz merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…