- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
Hiihhh anladım cıssss hııııııı zeynep sakın ha içmiyon dimi
zeynep içiyo ben içmiyom ona kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :86: :86: :86: :86::86:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bulantilar gectikten az sonra öyle halsizligim yorgunlugumda gecti hemen. film izlerken uyuyakalirdim canim birsey yapmak istemezdi. simdi aksam yapamadiklarimi sabah erken kalkip yapiyorum hicte üsenmiyorum kalkarken film izlerkende uyumuyorum hemen
Ne yapmıyorsun kızışifreli şifreli anlamadım ben
oda yapıyo ne güzel karıymış diyo bende ensesine indiriyom bi tane nasıl aile saadetimiz var dimi
zeynep içiyo ben içmiyom ona kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :86: :86: :86: :86::86:
ay güzelmiş. bende hemen uyuyakalıyorum dün annemlerdeydim osamanı izliyorduk bir haftadır meraklı bekledigim dizinin yarısı olmadan hemen uyumuşum. bende diyorum canım neden evde iş yapmak istemiyor. kocamın 2 tane gömlegi var ütülenecek. 2 hafta olmuştu yeni yıkamıştım ama orda burda sürünmekten tekrar kirlendi elim ütü yapmaya gitmiyor. halbuki ne çalışkandım ben ya akşamdan bulaşık bırakmazdım ertesi günün yemegini yapardım sürekli mutfagımı silerdim. şimdi pis olsun temiz olsun içimden gelmiyor. budamı belirti acep ay bende kendime kzıyordum neden böyle oldum diye. iyi geçici bir durummuş bir haftadır kocam yemek yapıyor benim canım istemiyor diye kıyamam kocama ya. onun işi çok agır birde eve gelip yemekle ugraşıyor garibim benden çekecegi var.
Evet ne saadet ay banimki dese oturur ağlarım zaten arada soruyorum hastnede öyle hemşirelerle falan muhabet ediyormusun gelip lakayt lakayt ay şu bittiiiii şu lazımmmm diye ağzılarını yaya yaya konuşuyolarmı diyorum sürekli sorguda ama oda çok kıskanç diyorumy adam çıksa çıplak hemen sen bakma diyor zaten ben başımı çevirmiş oluyorum her fırsatta söyler yinede
Eğer bunlar hamilelik belirtisiyse ben 3 aydır hamileyim:) Benimde hep böyle oluyo ama sanırım benimkiler tembellikten:)
Tütüyom eflalim:) Bazen yangın geliyo bana:)
selammmmmmmmmmmmmmmmmm:79:
ay yok be kuşum o kadar da kıskançlık yi değil ya ben yapamam
Kız seni varya yeşilaycıyım ben sigaranın hamile kalmaya engel olduğunu bilmiyormusun sen eğer bebiş istiyorsan gerçeketen yavrun için hemen vazgeç o pis şeyden yazık ya Ben benim adam sıcak banyo yapıyor diye kızıyordum spermleri öldürüyor diye sen gitmişsin sigara içiyorsun
Hahhah maalesef benim o cıslı karı:)
kiz bende gicik oluyorum sokakta yürürken falan öyle birine gözü kaysin falan. bogasim geliyo o an. bakmasana diyorum gülüyo. bakmadim öyle denk geldi diyo. sinir ya. bazen kurstaki kizlari anlatiyo kiskandirmak icin bende tabi deli oluyom tmm sus dinlemek istemyiorum diyorum. sen almanca ögrenmeye degil göz gezdirmeye gidiyorsun diyorum gülüyo yine kiyamam sana diye gelio sariliyo
Sen içmezsin zaten kuşum