Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bende iyiyim canım sabah test yaptım negatif çıktı içim rahatladı gerçi kafam çok karışık hala ama en azından bu ay hamile değilim hayırlısı böyleymiş korunmayı hala düşünüyorum hele bir adet olayım bakıcam artık kesin karar vermiş değilim ama aaayyyy anlatamadım işte kafam karışık yani dünde eşim gece geldi özür diledi hiç birşey olmamış gibi sanki hiç açmadık bile o konuları ama bir özür açtığı yaraları kapatmıyor

ben geldim kıslarrr
hoş geldin yoncacım nasılsın canım
üzme kendini pelincim erkek milleti işte önce kırıyor sonra özür dileyince geçeceğini zannediyor ama kalbimizin bi tarafı yaralı kalıyor üzma kendini daha fazla

selam kızlar çocktandır buradayım ama geçmişi okuya okuya ancak bitirdim nasılsınız
topik hamilelikten çıkmış kocalar hakkında dert yanma topiğine dönmüş :KK3:
ben geçen hafta dert yanıyordum burada topikte eşimden ve ailemden ayağımımı sürttüm nedir

pelinciğim sende üzme kendini ne yapcan ben erkekleri çözdüm kafalarının tası atınca ağzına geleni sayıyorlar yedi sülaleni sıraya diziyorlar hatta bitti ayrılacağız falan diyorlar sonra ortalık yatışıp biz şikayet edince cahil oluyoruz hiç bişe olmamış gibi davranıyorlar biz üzüldüğümüzle kalıyoruz benimde başımda var sürekli yaptığı şey ama ben artık saatlerce ağlamıyorum eskisi gibi ne yıpratacam kendimi adam gibi oturulup iki laf edilip konuşup tartışamıyorsun
ama siz niye tartışmıştınız anlatta için açılır bizde daha iyi yardımcı ola biliriz

hoşgeldin yonca sende tekrar hoşgeldin ceylincim çok haklısın üzmüyorum artık kendimi zaten herşeyin hayırlısı ne diyim..... senden naber biraz geçmiş sayfaları okudum para meselesi falan olmuş sende hiç sıkma canını arkadaşım ilahi adalet var allah elbette yalancıyı çıkartır ortaya eşin kırmış senide herhalde canımcım üzülme sende hiç amaaannnn erkek milleti işteeeeeee hepsi aynı vallahi hepsini tıkalım bir eve yakalım kötükedihüsokötükedihüso

hoşgeldin yonca sende tekrar hoşgeldin ceylincim çok haklısın üzmüyorum artık kendimi zaten herşeyin hayırlısı ne diyim..... senden naber biraz geçmiş sayfaları okudum para meselesi falan olmuş sende hiç sıkma canını arkadaşım ilahi adalet var allah elbette yalancıyı çıkartır ortaya eşin kırmış senide herhalde canımcım üzülme sende hiç amaaannnn erkek milleti işteeeeeee hepsi aynı vallahi hepsini tıkalım bir eve yakalım kötükedihüsokötükedihüso

yakalım valla canım ailemi suçluyor yhaa ve çok kötü kırdı beni inş olay en kısa zamanda çözümlenirde ben kardeşine yapacağımı biliyorum ozamn eşim e yapacak merak ediyorum

selam kızlar çocktandır buradayım ama geçmişi okuya okuya ancak bitirdim nasılsınız
topik hamilelikten çıkmış kocalar hakkında dert yanma topiğine dönmüş :KK3:
ben geçen hafta dert yanıyordum burada topikte eşimden ve ailemden ayağımımı sürttüm nedir

pelinciğim sende üzme kendini ne yapcan ben erkekleri çözdüm kafalarının tası atınca ağzına geleni sayıyorlar yedi sülaleni sıraya diziyorlar hatta bitti ayrılacağız falan diyorlar sonra ortalık yatışıp biz şikayet edince cahil oluyoruz hiç bişe olmamış gibi davranıyorlar biz üzüldüğümüzle kalıyoruz benimde başımda var sürekli yaptığı şey ama ben artık saatlerce ağlamıyorum eskisi gibi ne yıpratacam kendimi adam gibi oturulup iki laf edilip konuşup tartışamıyorsun
ama siz niye tartışmıştınız anlatta için açılır bizde daha iyi yardımcı ola biliriz

hıııhh canım tam üstüne bastın işte ağzına sağlık vallahi ne güzel anlatmışsın aynı benim kocişi anlatıyorsun işte sinirlendimi gözü hiç birşeyi görmez sonrada gelir hiç birşey olmamış gibi özür diler devam eder amaaaannn kendimi üzdüğümle kalıyorum işte bende neyse ki şimdi daha iyiyim canım aslında tartışma meselemiz çok ufak bişeyden ve yanlış anlaşılmaktan dolayı çıktı boşanmaya kadar gitti valla ben bile anlamadım hangi ara boşanmayı konuşmaya başladık kaydirigubbakcemile3 şimdi güldüğüme bakma tabi dün iki gözüm iki çeşme ağlıyordum kaydirigubbakcemile3

ay neolmuş kızlar sizin erkeklere böyle

vallaha benim babam eşimi hep eleştirir daha olgunlaşmamış cahil cahil hareketleri konuşmaları var çocuk gibi diye
ama bakıyorumda erkekler ne kadar oturaklı olurlarsa olsunlar yine hepsi aynı hepsi çocuk gibi bi yerde daha akılları ermiyor mantıklı düşünüp konuşamıyorlar
ben bazen çok kafaya takıyordum babam böyle yapıyor diye ayrılsammı bu böyle çekilirmi hayat geçermi diye ama yanlızda geçmiyor eşimi bırakıp sonra tekrar evlenmeye kalkışsam yine çıkar bişeler kızlar bende çok zaman hele hele tartışma yaşanınca ikilemde kalıyorum allaha yalvarıyorum bana yok göster diye
Allah erkek milletine akıl versin ne diyeyim

yakalım valla canım ailemi suçluyor yhaa ve çok kötü kırdı beni inş olay en kısa zamanda çözümlenirde ben kardeşine yapacağımı biliyorum ozamn eşim e yapacak merak ediyorum

canım ben dünyada ki adalete inanmıyorum ama ilahi adalete inanırım çünkü hep çıktı beni üzenler kıranlar yalan söyleyenler bir şekilde mükafatlarını aldılar sende allaha havale et canım muhakkak en yakın zamanda çıkar

hıııhh canım tam üstüne bastın işte ağzına sağlık vallahi ne güzel anlatmışsın aynı benim kocişi anlatıyorsun işte sinirlendimi gözü hiç birşeyi görmez sonrada gelir hiç birşey olmamış gibi özür diler devam eder amaaaannn kendimi üzdüğümle kalıyorum işte bende neyse ki şimdi daha iyiyim canım aslında tartışma meselemiz çok ufak bişeyden ve yanlış anlaşılmaktan dolayı çıktı boşanmaya kadar gitti valla ben bile anlamadım hangi ara boşanmayı konuşmaya başladık kaydirigubbakcemile3 şimdi güldüğüme bakma tabi dün iki gözüm iki çeşme ağlıyordum kaydirigubbakcemile3

ben seni çok iyi anlıyorum canım benim eşimde öyle malesef tartışır bağırır çağırır gidiyorum ben bu evden eşyalarda sana kalsın bişe istemiyorum yarın avukatta görüşürüz falan ağlatır beni çıkar dışarıya sahilde dolaşır birasını alır eve geri gelir içer yatar sabah olunca ben yaptıklarının hesabını sorunca sen cahilsin ben seni bırakırmıyım işte bazen oluyor ne dediğimi bilmiyorum der tabi ben yine üsteleyince bu seferde suçlu oluyorum bi kahvaltı ettirmedin kafa ütülendin vs. vs.
acayipler ya ne bileyim sadece eşlerini üzmekle kalıyorlar hiç kendilerini bizim yerimize koyup bi düşünmüyorlar
nedense kendi yaptıkları cahillik olmuyor ama biz onların hatalarını yüzlerine vurup konuşup şikayet edince cahil oluyoruz :umursamaz:

X