Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizd ene bulsak yiyoruz. sıcakda insanın cnaı istemiyo. zaten ben rejimdeyimkıslarr yha bu akşam yemeklerine ne yapıyorsunuz yhaa sıcaktan pek bişey yapamıyorum manavda doğru dürüst sebzede bulamıyorum valla ben şaşırıyorum ne pişireceğimi bazen kahvaltı falan hazırlıyorum allahtan eşim ses etmiyor
ebrarım senin gazan mubarek olsun hadi bakalım çalışın çalışın. önümüzdeki ay sınav var kimler kazancak pozitifi görcekeflalim hadi baalım kız bende yumurtluyorum sanırım bugünlerdekaydirigubbakcemile3 allah hepimize kolaylık versin
bitmez bacım bitmez ev sahibine kardeşi ile para gönderdik ve benim aileme verecekti onlarda ev sahibimize ulaştıracaktı paradan 100 tl eksik çıktı
kardeşi ben sabah kaç defa saydım diyor ablam parayı aldığı gibi makyaj çantasının içine koymuş düşmesin diye bu arada ablam anneannemin maaşını çekti o var üzerinde diğer ablamın emanet parası var
eşim önce ablamı suçladı sonra kıvırdı biraz yani ailem zan altında kaldı o yüzden kızgınım kardeşi annenenim maaşı konusunda farklı söylüyor durumlar karışık yaniii
ayy çok uzun olmuşşş neyse canınızı sıkmayayım canlarım
bitmez bacım bitmez ev sahibine kardeşi ile para gönderdik ve benim aileme verecekti onlarda ev sahibimize ulaştıracaktı paradan 100 tl eksik çıktı
kardeşi ben sabah kaç defa saydım diyor ablam parayı aldığı gibi makyaj çantasının içine koymuş düşmesin diye bu arada ablam anneannemin maaşını çekti o var üzerinde diğer ablamın emanet parası var
eşim önce ablamı suçladı sonra kıvırdı biraz yani ailem zan altında kaldı o yüzden kızgınım kardeşi annenenim maaşı konusunda farklı söylüyor durumlar karışık yaniii
ayy çok uzun olmuşşş neyse canınızı sıkmayayım canlarım
sen ablanlardan eminsen suçlu belli hep zaten adaletsizlik kadının ailesinden yana olur. hiç sevemez erkekler karı tarafını. sinir oluyum. bizdede oluyo arada senin ailen benim ailem.sorun bitmezki
ebrarım senin gazan mubarek olsun hadi bakalım çalışın çalışın. önümüzdeki ay sınav var kimler kazancak pozitifi görcek
Ay kızlar hadi bakalım hayırlısı ne olur bizde bu ay hamile kalalım,hamile kalabilecekmiyim diye çok merak ediyorum.
Ceylin çekilen maaşın makbuzu yok mu en iyi kanıt yani.