Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Çevrem var diyorum ama dostum yok burda yani bende yalnızım:KK43:

Canım benim eşimde ses çıkarmaz bu sıcakta ne pişiriceksin zaten,en iyisi karpuz yemek.

eflalim hadi baalım kız bende yumurtluyorum sanırım bugünlerdekaydirigubbakcemile3 allah hepimize kolaylık versin

walla kızlar ben kahvaltı yapsam eşim seslenmez ama
akşamları kahvaltıyı ben sevmiyorum o yüzden hep yemek yapıyorum
ve mutfağıma güneş vuruyor sauna mübarek kan ter içinde kalıyorum

kıslarr yha bu akşam yemeklerine ne yapıyorsunuz yhaa sıcaktan pek bişey yapamıyorum manavda doğru dürüst sebzede bulamıyorum valla ben şaşırıyorum ne pişireceğimi bazen kahvaltı falan hazırlıyorum allahtan eşim ses etmiyor
bizd ene bulsak yiyoruz. sıcakda insanın cnaı istemiyo. zaten ben rejimdeyim:kahve:

eflalim hadi baalım kız bende yumurtluyorum sanırım bugünlerdekaydirigubbakcemile3 allah hepimize kolaylık versin
ebrarım senin gazan mubarek olsun hadi bakalım çalışın çalışın. önümüzdeki ay sınav var kimler kazancak pozitifi görcek

bitmez bacım bitmez ev sahibine kardeşi ile para gönderdik ve benim aileme verecekti onlarda ev sahibimize ulaştıracaktı paradan 100 tl eksik çıktı
kardeşi ben sabah kaç defa saydım diyor ablam parayı aldığı gibi makyaj çantasının içine koymuş düşmesin diye bu arada ablam anneannemin maaşını çekti o var üzerinde diğer ablamın emanet parası var
eşim önce ablamı suçladı sonra kıvırdı biraz yani ailem zan altında kaldı o yüzden kızgınım kardeşi annenenim maaşı konusunda farklı söylüyor durumlar karışık yaniii
ayy çok uzun olmuşşş neyse canınızı sıkmayayım canlarım

bitmez bacım bitmez ev sahibine kardeşi ile para gönderdik ve benim aileme verecekti onlarda ev sahibimize ulaştıracaktı paradan 100 tl eksik çıktı
kardeşi ben sabah kaç defa saydım diyor ablam parayı aldığı gibi makyaj çantasının içine koymuş düşmesin diye bu arada ablam anneannemin maaşını çekti o var üzerinde diğer ablamın emanet parası var
eşim önce ablamı suçladı sonra kıvırdı biraz yani ailem zan altında kaldı o yüzden kızgınım kardeşi annenenim maaşı konusunda farklı söylüyor durumlar karışık yaniii
ayy çok uzun olmuşşş neyse canınızı sıkmayayım canlarım

sen ablanlardan eminsen suçlu belli hep zaten adaletsizlik kadının ailesinden yana olur. hiç sevemez erkekler karı tarafını. sinir oluyum. bizdede oluyo arada senin ailen benim ailem.sorun bitmezki

Gül bende diyetdeyim canım kaç gündür saldım ama bugün detoks yapıyorum canım bişey istemiyor zaten midem bulanıyorya.
Ceylin canım üzülme eşinde ayıp etmiş yani.
Ebrar eşimde bende kahvaltıyı severiz benim en sevdiğim öğündür.

sen ablanlardan eminsen suçlu belli hep zaten adaletsizlik kadının ailesinden yana olur. hiç sevemez erkekler karı tarafını. sinir oluyum. bizdede oluyo arada senin ailen benim ailem.sorun bitmezki

canım ablamdan eminnim elbette acil paraya ihtiyacı olsa elinde bizim paradan hariç 400 lira var onu kullanır dedim adam inat etti ben kardeşime güveniyorum dioyr böbürlene böbürlene ama yalan söyleyeni ortaya çıkartana kadar içim rahat etmeyecek

Gül bizde tam tersi eşim hiç olumsuz bişey söylemez ailem hakkında fırsat vermem ama ben yeri gelince söylüyorum ailesi hakkında, beni üzen şeyler yaşadım maddi anlamda onlardan dolayı çok iyiler ama içimdeki kırgınlık hiç geçmez.

ebrarım senin gazan mubarek olsun hadi bakalım çalışın çalışın. önümüzdeki ay sınav var kimler kazancak pozitifi görcek

ayy saol canım ya kızlar dua edin bana bugünleri değerlendirmem lazım
walla yeğenim bize gelecekti kıza gelme müsait deilim bu hafta dedim:roflol::roflol:
kızlarr hayırlısıyla bu ay olur inş. ya

çok zoruma gitti ama kıslar yhaa annem babam ablam çok kötü hissettiler kendilerini ama yalan söyleyeni bi bulayım eşiminde burnundan getirecem yalan söyleyene ne evime gel ne benimle konuş diyeceğim

Ceylin kesinlikle çıkart ortaya çok sinir oldum ya ne demek kardeşime güveniyorum sende güveniyorsun niye şüpheli senin ailen olsun,zaten suçlu kimse çıkar ortaya merak etme sen.

Ay kızlar hadi bakalım hayırlısı ne olur bizde bu ay hamile kalalım,hamile kalabilecekmiyim diye çok merak ediyorum.

ceylinim üzülme canım ya eşin ayıp etmiş yani
ama inş. herşey ortaya çıkar da rahatlarsın

canım kayınım anneannemin maaşı için 365 tl diyor ama ablam 330 tl çektim diyor bu konuda yalan söyleyen o konuda da söyler babam diyor ki kıslar emekli maaşını geçen ay 320tl aldım 1 ayda emekliye 45 lira zam gelmediki diyor haklı bu konuda

Ay kızlar hadi bakalım hayırlısı ne olur bizde bu ay hamile kalalım,hamile kalabilecekmiyim diye çok merak ediyorum.

canım bende senin gibi merak ediyorum ama içimde olacakmış gibi bi his var inş. öyle de olur senle beraber mutlu haberleri veririz inş..

Ceylin çekilen maaşın makbuzu yok mu en iyi kanıt yani.

X