Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Selam kızlar hoşbulduk ne haberler ne var ne yok?

zamanla çevren olur canım merak etme cancağazımm aayy kıslar benimde yok çevrem yok iş arkadaşımın eşi var onunla görüşüyoruz canım

inşş.... birinci çevrem sissiniz. heheeeŞeniz

canım ya bende evlendikten sonra ilçeye taşınmak zorunda kaldım bende bütün çevremden ayrıldım bilirim nasıl bişey olduğunu düşünsene bi tek eşimin akrabaları var burda benim kimsem yok senağlama bütün arkadaşlarım orda kaldı

canım ya bende evlendikten sonra ilçeye taşınmak zorunda kaldım bende bütün çevremden ayrıldım bilirim nasıl bişey olduğunu düşünsene bi tek eşimin akrabaları var burda benim kimsem yok senağlama bütün arkadaşlarım orda kaldı

aynı durumdayız. üsülme kader arkadaşıma.s.

bende evlendikten sonra başka ilçeye taşındım benim akrabalarımda var ama pek fazla karışmak istemiyorum hep uzakta olunca ara ara görüştük ve tatlıydık şimdide öyle olsun istiyorum ben lavubali ilişkileri pek sevmem arkadaşlarımın hepsi annemlerin orada kaldı
ama kısa sürede çevre edindim canım orada

ayy anam ayy
off anam off
pek sıcak burası..teyze yine sırtıma vuruyo bu meret diye acmıo klımayı..off delireceğim..
yok kızlar gitmiyorum ya buradayım aslında da işler yogun bakıp kacıyorum.

Kaçırmışım muhabbeti,sabahtan beri telefon yağmuru giremedim siteye,bizde boya yaptık kaç gündür uğraşıyoruz,çalışmalara başlıycaz bugün inşaallah,benim karnım ağrıyorda kaç günüdr birde midem bulanıyor üşütmüşüm,o yüzden adam sokulamıyor yanıma:). Bu arada bende gurnetdeyim eşiminde benimde akrabamız yok burda ama çevrem çoktur.

ya bende eltimle falan görüşüyorum onun bi ufaklığı var çok fena bişey onu sevip oynayınca iyi geliyo
bir de alt komşumun genç kızı var gerçi o da akraba ama kız kafama göre akşam eve gidince onu çağırıyorum hem yemek yapıyorum hem kahve içip sohbet ediyoruz açılıyorum biraz

Yeni hamilemiz hayırlı olsun.Bu arada muhabbetde pek müstehcenmiş,ceylin senin eşinde askere gidecek askerden geldikten sonra yandın adamlar çoşuyor resmenkaydirigubbakcemile3

Kaçırmışım muhabbeti,sabahtan beri telefon yağmuru giremedim siteye,bizde boya yaptık kaç gündür uğraşıyoruz,çalışmalara başlıycaz bugün inşaallah,benim karnım ağrıyorda kaç günüdr birde midem bulanıyor üşütmüşüm,o yüzden adam sokulamıyor yanıma:). Bu arada bende gurnetdeyim eşiminde benimde akrabamız yok burda ama çevrem çoktur.

allah belinize kuvvet versin gazanız mubarek olsun. inşallah tutturursunuz bu ay cnm.
gurbettekiler çoğaldı
yine yalnız hissediyorum kendimi her derdimi anlatamıyorum canım
bu aralar bende eşime kızgınım ama belli etmemeye çalışıyorum

sen nie kızgınsın eşine. ah bu heriflerr hiç dertleri bitmiyo

kıslarr yha bu akşam yemeklerine ne yapıyorsunuz yhaa sıcaktan pek bişey yapamıyorum manavda doğru dürüst sebzede bulamıyorum valla ben şaşırıyorum ne pişireceğimi bazen kahvaltı falan hazırlıyorum allahtan eşim ses etmiyor

X