Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi olur valla. bide burda yalnızım memletten uzak kimsem yok sıkılyıom. gitcek bi eşimin halası var başkada kimsemiz yok. senağlama
canım yaa inş. kısa sürede çevre edinirsin
inşş.... birinci çevrem sissiniz. heheeeŞeniz
canım ya bende evlendikten sonra ilçeye taşınmak zorunda kaldım bende bütün çevremden ayrıldım bilirim nasıl bişey olduğunu düşünsene bi tek eşimin akrabaları var burda benim kimsem yok senağlama bütün arkadaşlarım orda kaldı
Selam kızlar hoşbulduk ne haberler ne var ne yok?
canım ya bende evlendikten sonra ilçeye taşınmak zorunda kaldım bende bütün çevremden ayrıldım bilirim nasıl bişey olduğunu düşünsene bi tek eşimin akrabaları var burda benim kimsem yok senağlama bütün arkadaşlarım orda kaldı
zamanla çevren olur canım merak etme cancağazımm aayy kıslar benimde yok çevrem yok iş arkadaşımın eşi var onunla görüşüyoruz canım
hmm sende bizdensin. yine birileri var görüştüğünüz. ne güsel
mehtap hoşgeldin canım
gülcüm funkan değilş funmak canımcım
Kaçırmışım muhabbeti,sabahtan beri telefon yağmuru giremedim siteye,bizde boya yaptık kaç gündür uğraşıyoruz,çalışmalara başlıycaz bugün inşaallah,benim karnım ağrıyorda kaç günüdr birde midem bulanıyor üşütmüşüm,o yüzden adam sokulamıyor yanıma:). Bu arada bende gurnetdeyim eşiminde benimde akrabamız yok burda ama çevrem çoktur.
yine yalnız hissediyorum kendimi her derdimi anlatamıyorum canım
bu aralar bende eşime kızgınım ama belli etmemeye çalışıyorum