geldik tabş ne geziyon orda burda
sana sürecek bana sürmeyecek ben karı kelimesini hiç kullanmıyom kiiiiiiiiiiiiiii
ahhhh derdime derman oluyon. bende hep öyle diyordum hayırlısıyla bir hamile kalaydım da burdan kurtulaydım diyom. hamile kaldık bakalım. allah kucagımıza almayı nasip ederse kurtulucam daha önünden bile geçmem diyicem ama annemler 2 dakika uzagımdalar anneme gelip giderken mecbur geçicem önünden. inşallah allahım şu zeynebime yezime gülüme afr me rodinama tez zamanda ve hayırlısıyla bebiş ver.
İyiki geldiniz bu ne ya sesiniz çıkmıyor zaten başka topik sevmiyom ben sizleri seviyom
Dimi ama:) Hade leeeeeeeeeeeeeeeeeeeen derdim ama kepekliden korkuyoooom:)
Kız didem bu avatardaki resim için senin küçüklüğünden mi esinlemişler cin gibi bakıyor tam cadı:86:
Amin canım benim.. Saoalsınn... Senin kinin cinsiyeti belli mi?
ay bu kız sevimli canavarlar diye bi animasyon var orda izlemiştim 100 kez izlemişimdir mutlaka izleyin sizde
ay canımmmmmm en çokta beni seviyon dimi dimi ama dimiiiiii
yok canım daha çok küçük 7 hafta oldu allah yavruma saglık ve can verirse ancak anca 14 üncü haftadan sonra kendini gösterir. aslında bu 7 8 haftalarda cinsiyet organları belli oluyormuş ama küçük oldugu için belli olmuyor. sen sagol canım. yatıp kalıp dua ediyorum sizlere bebeişiniz olsun diye hamile arkadaşlara da bende dahil sag salim kucaklarımıza alalım diye.
Hım anladım doğru tahmin etmişim canavarmış bak
izle kız muhakkak süper bişey
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne oluyo bakayımordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yezi senden en haber epeydir göremiyorum seni.
Tamam izlerim ah ah biz bir zamanlra haftasonu öğlen gibi kahvaltı yaptığımız için flim koyardık uzun uzun kahvaltı keyfi flim süperdi hamile kaldığımdan beri uyuzlaştım ben izlemiyorum:)))
sende en çok beni seviyon dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii