Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Çok yeme istediğin herşeyi ye ama dozunu kaçırma bebişe az olan kısmı gidiyo gerisi sende kalıyo haberin ola:) Benim arkadaşım porsiyonlarına dikkat ederek hamileliğinde 8 kilo alır:)

Canım çok yemiyorum yermiyim kiloyu çok takıyorum ben eşim de kızıyor az yiyorsun diye evde abur cubur bile yok düşün yani canım çok isterse nefsimi köreltiyorum:KK61:

Pko dediginiz sey ultrasonla gorulen biseyymidir. Nasil teshis konur..

Evt canım ult. da çıkıyor inci gibi dizilmiş küçük küçük kistler sonrasında adetin 3. günü hormonlara bakılıyor. Zaten Pkoyu kendin bile anlayabiliyorsun, tüylenme, kilo alımı, sivilcelenme ve adet gecikmesi en önemli belirtileri:)

Canım çok yemiyorum yermiyim kiloyu çok takıyorum ben eşim de kızıyor az yiyorsun diye evde abur cubur bile yok düşün yani canım çok isterse nefsimi köreltiyorum:KK61:

Aman yaaa şu nefis köreltme işini ben yapamıyorum taddımmı iş bitiyo hepsini yiyesim geliyo helede tatlıysa:)

Ana kızlar gelmiş kimseden ses çıkmıyor diye diğer topiğe takıldım bende nerdesiniz siz bakıyım aaaaaaaaaa :KK22:

Ana kızlar gelmiş kimseden ses çıkmıyor diye diğer topiğe takıldım bende nerdesiniz siz bakıyım aaaaaaaaaa :KK22:
geldik tabş ne geziyon orda burda
Hoşgeldin kıııız:) Kadın bak dikkat edersen kadın diyorum kepekli biber sürcek bana yoksa:)
sana sürecek bana sürmeyecek ben karı kelimesini hiç kullanmıyom kiiiiiiiiiiiiiii

Aman yaaa şu nefis köreltme işini ben yapamıyorum taddımmı iş bitiyo hepsini yiyesim geliyo helede tatlıysa:)

Canım bazen bende abartıyorum ama kiloyu takıyorsan benim gibi pek yiyemiyorsun zaten artık mide yanmalarım başladı öyle olunca hiçbirşey yiyemiyorum dün misafirlikte tabağımın yarısından çoğu kaldı yandı midem yiyemedim.

Hamile kalıp biran önce burdan kurtulmayı hayal ediyorum:)

ahhhh derdime derman oluyon. bende hep öyle diyordum hayırlısıyla bir hamile kalaydım da burdan kurtulaydım diyom. hamile kaldık bakalım. allah kucagımıza almayı nasip ederse kurtulucam daha önünden bile geçmem diyicem ama annemler 2 dakika uzagımdalar anneme gelip giderken mecbur geçicem önünden. inşallah allahım şu zeynebime yezime gülüme afr me rodinama tez zamanda ve hayırlısıyla bebiş ver.

geldik tabş ne geziyon orda burda

sana sürecek bana sürmeyecek ben karı kelimesini hiç kullanmıyom kiiiiiiiiiiiiiii

İyiki geldiniz bu ne ya sesiniz çıkmıyor zaten başka topik sevmiyom ben sizleri seviyom:KK16:

X