Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kizlar ben geldim. islerim hic yok ne yapcami sasirdim valla :) ya canim bi tatli istedi anlatamam. ya hamilelik boyunca ara ara olur mu yada bende mi anormallik var. esime söyledim alacak aksama. oda diyo ya gülüm biz bu dönemi atlatmamismiydik diyo :) normal mi acaba?

Aminnn... Allah bir avazda kucagına almayı nasip etsin....Nasıl analdın hamile kaldıgını? Bayramdan oncemi sonramı ogrendin..[/QUO

aminnnnnnnn. adet olmayınca anladım canım benim günüm hiç geçmez günüm geçti bayramdan önceki cumartesi günü bekliyordum pedimi bile koydum akıntım vardı. hafifte belim agrıyordu ve gögüs uçlarım sızlıyordu gögüslerimin şiştiginii söylemiyorum artık. 4 gün bekledim bayramın 2ci günü test yaptım o zaman anladım. süpriz oldu biraz beklemiyordum. evde misafirim vardı çalışıyorduk ama az. kısmet böyleymiş sag salim dogsunda. allah sizlere nasip etsin. benim tavsiyem. belirtilere kafa patlatmayın. hiç düşünmeyin dua edin. sabırlı olun ve bekleyin. çünkü böyle olunca geliyor. benim böyle oldu. çok kişininde böyle olmuş. seninde böyle olur inşallah

kizlar ben geldim. Islerim hic yok ne yapcami sasirdim valla :) ya canim bi tatli istedi anlatamam. Ya hamilelik boyunca ara ara olur mu yada bende mi anormallik var. Esime söyledim alacak aksama. Oda diyo ya gülüm biz bu dönemi atlatmamismiydik diyo :) normal mi acaba?

ooooooooooo normal normal benim canım hergün bişey istiyo :KK56: :KK56: :KK56:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çok sıkıldım bugün anne karnında yaşama yolculuğu tekrar izledimmmm

X