- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
beni kimler seviyo bakayımmmmmmm beni sevenler el kaldırsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben ben ay bu sayfada birbirini sevmeyen var mı en güzel sayfa bizimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şımarış şey ne olcak ben hepinizi çok seviyom ama seni daha çok seviyommmmmmmmmmmmm
uyuzlaşma kızzzz niye öyle yapıyonnnn
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar kızlar
yapmıyım dimi tamam kız hatta bu akşamdan başlıyım ben kocişle izlemeye ya onada flim beğendiremiyorum napıyım:))
Isler yogun gunduzleri pek giremiyorum... Aksamları bakıyorum canım... Bende bir degisiklik yok aynı....
Aminnn... Allah bir avazda kucagına almayı nasip etsin....Nasıl analdın hamile kaldıgını? Bayramdan oncemi sonramı ogrendin..[/QUO
aminnnnnnnn. adet olmayınca anladım canım benim günüm hiç geçmez günüm geçti bayramdan önceki cumartesi günü bekliyordum pedimi bile koydum akıntım vardı. hafifte belim agrıyordu ve gögüs uçlarım sızlıyordu gögüslerimin şiştiginii söylemiyorum artık. 4 gün bekledim bayramın 2ci günü test yaptım o zaman anladım. süpriz oldu biraz beklemiyordum. evde misafirim vardı çalışıyorduk ama az. kısmet böyleymiş sag salim dogsunda. allah sizlere nasip etsin. benim tavsiyem. belirtilere kafa patlatmayın. hiç düşünmeyin dua edin. sabırlı olun ve bekleyin. çünkü böyle olunca geliyor. benim böyle oldu. çok kişininde böyle olmuş. seninde böyle olur inşallah
Ben ben ay bu sayfada birbirini sevmeyen var mı en güzel sayfa bizimki
:92: :92: :92: :92: :92:
kizlar ben geldim. Islerim hic yok ne yapcami sasirdim valla :) ya canim bi tatli istedi anlatamam. Ya hamilelik boyunca ara ara olur mu yada bende mi anormallik var. Esime söyledim alacak aksama. Oda diyo ya gülüm biz bu dönemi atlatmamismiydik diyo :) normal mi acaba?
ayyyy çok mutlu oldum ama ben şimdi uçucam şimdiiiiiiiiiii
uçma kız nerden bulucaz sonra seni otur oturduğun yerde
ooooooooooo normal normal benim canım hergün bişey istiyo
ama benim tatlidan midem bulanirdi baslarda. Yani yiyemezdim. Simdi canim bile cekiyo yani. Birde yemek yemek öyle hosuma gidiyorki anlatamam. Doysamda yiyesim geliyo