Çok yeme istediğin herşeyi ye ama dozunu kaçırma bebişe az olan kısmı gidiyo gerisi sende kalıyo haberin ola:) Benim arkadaşım porsiyonlarına dikkat ederek hamileliğinde 8 kilo alır:)
Pko dediginiz sey ultrasonla gorulen biseyymidir. Nasil teshis konur..
Canım çok yemiyorum yermiyim kiloyu çok takıyorum ben eşim de kızıyor az yiyorsun diye evde abur cubur bile yok düşün yani canım çok isterse nefsimi köreltiyorum
canlarım sabahtan beri işlerim yogundu ama geçmişi okudum ancak gelebildim. nasılsınız.
Hoşgeldin Ferdoş:) Naber?
Hoşgeldin Ferdoş:) Naber?
geldim karı ne diyon
iyi cancazım ne olsun sabahtan başladık koştur koştur çalışmaya şimdi azaldı biraz. şu ayın 15 i bir geleydi hayırlısıyla. sen nasılsın ne yapıyonnnn
Didemcim naber sekerim.. napıosun.. bebegin cinsiyeti degismedi dimi. Kızdı en son.
geldim karı ne diyon
geldik tabş ne geziyon orda burdaAna kızlar gelmiş kimseden ses çıkmıyor diye diğer topiğe takıldım bende nerdesiniz siz bakıyım aaaaaaaaaa
sana sürecek bana sürmeyecek ben karı kelimesini hiç kullanmıyom kiiiiiiiiiiiiiiiHoşgeldin kıııız:) Kadın bak dikkat edersen kadın diyorum kepekli biber sürcek bana yoksa:)
Aman yaaa şu nefis köreltme işini ben yapamıyorum taddımmı iş bitiyo hepsini yiyesim geliyo helede tatlıysa:)
Aman yaaa şu nefis köreltme işini ben yapamıyorum taddımmı iş bitiyo hepsini yiyesim geliyo helede tatlıysa:)
Hamile kalıp biran önce burdan kurtulmayı hayal ediyorum:)
geldik tabş ne geziyon orda burda
sana sürecek bana sürmeyecek ben karı kelimesini hiç kullanmıyom kiiiiiiiiiiiiiii