Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tatlım kesin dedi yaa ama ben kendi dr ma gitmeden bişey demek istemiyorum
sadece iyimi diye görmeye gittim burdaki dr a o da kesin kız dedi
aman çok şükür iyimiş ya hadi gözün aydın canım ayyyyyy kıyamam ya seninde kızın olacak şimdi bi cimcime daha geliyo desene

Ebrar sağlıklı olmasına sevindim maşaallah evhan hoşgeldin canım
Kızlar ben kaçıyorum işlerimi yapıyım hoşçakalın.

hoşbulduk tatlım tamam canım sana kolay gelsin fazla yorma kendini

tatlım kesin dedi yaa ama ben kendi dr ma gitmeden bişey demek istemiyorum
sadece iyimi diye görmeye gittim burdaki dr a o da kesin kız dedi
aman çok şükür iyimiş ya hadi gözün aydın canım ayyyyyy kıyamam ya seninde kızın olacak şimdi bi cimcime daha geliyo desene

Ebrar sağlıklı olmasına sevindim maşaallah evhan hoşgeldin canım
Kızlar ben kaçıyorum işlerimi yapıyım hoşçakalın.

hoşbulduk tatlım tamam canım sana kolay gelsin fazla yorma kendini

hadi ebrarcığım gözün aydın cinsiyetinide öğrendin artık sağ salim kucağına alırsın biran önce inşallah

allah analı babalı büyütsün canım ay küçücük ne sevimlidir o şimdi

Handanım sende hoşgeldinnnnnn
gülümmmmmmm testin negatif olmasına üzüldüm ama yiğenin doğmuş sevindim gözünüz aydınnn

günaydın kızlar nasılsınızzzz bugün
günaydın tatlım saol sen nasılsın

ayyyy canım ya çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün inşallah adıyla yaşasın olsun canım görü-rsün sağ sağlim doğmuş ya maşallah

canım çok sevindim hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün darısı başına gülüm

hadi ebrarcığım gözün aydın cinsiyetinide öğrendin artık sağ salim kucağına alırsın biran önce inşallah
inş. Mehtapcım sağsalim kucağımıza alamyı nasip etsin rabbim tüm hamilelere sizlerinde bian önce hayırlısyla göbişlerini doldursun rabbim

ben geldimmmmm
ebarrım kızları çoğlattık hadi gözün aydınnnnnnn

hoşgeldin didemin saol canım evet kızları çoğalttık
kızına arkadaş geliyo

Handanım sende hoşgeldinnnnnn
gülümmmmmmm testin negatif olmasına üzüldüm ama yiğenin doğmuş sevindim gözünüz aydınnn

hoşbuldum tatlım ama sorma ya canım çok sıkkın 2 gündür sol kasığımdan dizime uzanan bi ağrı var sanki bi ip var devamlı o geriliyo canım çok acıyooooooooooo ne oturabiliyom ne yatabiliyom olmazsa bu gece acile götürcek eşim bakalım ama dayanılacak gibi değil

evetttt kızıma arkadaş geliyorrrrrrrrrrrr :86: :86: :86::86:

ay canım kıyamam magnezyum kullanmıyormusun

SAOL MEHTABIMMMMM
görmedimya içim gidiyo vallaaa görmekistiyom. internette gösterceklr.
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo bak geçen ay içtiğim otlar adetimi düzenlediiii günü gününe geldii. sende dene bence

gülüm yani üstüne görme falan deilmiymiş adetmi olmuşsun yine ya
ee o kadar belirti boldu peki

SLM KIZLAAR NASILSINIZZ..
güül test mi yaptın canıım ..gecmısı okuyamadımm..

ebrarcaaan kendı hastanende mı gıttın doktora..masallah kısçelerımız cogalıyor cook sevındım..

evhan gecmıs olsun canım yaww.kalsıyumu yıyeceklerınden almaya calıs barı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…