Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlaar nasılsınızz..
Güül test mi yaptın canıım ..gecmısı okuyamadımm..

Ebrarcaaan kendı hastanende mı gıttın doktora..masallah kısçelerımız cogalıyor cook sevındım..

Evhan gecmıs olsun canım yaww.kalsıyumu yıyeceklerınden almaya calıs barı..

hoşgeldin canım ewet kendi hastanemdeki dr a gittim
haftasonu kendi dr ma gitcem inş.

SAOL MEHTABIMMMMM
görmedimya içim gidiyo vallaaa görmekistiyom. internette gösterceklr.
sen nasılsın cnm nasıl gidiyo bak geçen ay içtiğim otlar adetimi düzenlediiii günü gününe geldii. sende dene bence

bende geçen ay böğürtlen kökü kaynatıp içtim 39 güne düşüre bildim bakalım bidaha kaç günde gelecek
sen ne bitkisi kullanmıştın canım onuda deneriz zaten deneme tahtası gibi olduk her duyduğum otu araştırıp kullanıyorum :KK1:

SLM KIZLAAR NASILSINIZZ..
güül test mi yaptın canıım ..gecmısı okuyamadımm..

ebrarcaaan kendı hastanende mı gıttın doktora..masallah kısçelerımız cogalıyor cook sevındım..

evhan gecmıs olsun canım yaww.kalsıyumu yıyeceklerınden almaya calıs barı..

hoşgeldim kuzum ayyy bilmiyom canım ya ama dayanılcak gibi değil dün afedersin tuvalete oturdum kalkamadım anneme seslendim ağlayarak kalktım alçak yere oturamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

ds hanım nasıllar acaba bugun sesleri cıkmıyor :)))

ebrarcıım ohh sımdıde gordun haftasonuda gorursun ınsallah.bende hafta oldu daha gıdemedım doktora.üzülüyorum..haftaya giderim inşallah bende :)))

merhaba kizlarrr. biz geldik

canım hoşgeldin

ds hanım nasıllar acaba bugun sesleri cıkmıyor :)))

ebrarcıım ohh sımdıde gordun haftasonuda gorursun ınsallah.bende hafta oldu daha gıdemedım doktora.üzülüyorum..haftaya giderim inşallah bende :)))

tatlım çok merak etmiştim ya gitmesem çatlardım acaip rüyalar gördüm dün gece o yüzden gittim bugün

kızlar hepinize selamm. evhan çok sevindimm bi kızımız dahamı geliyor abowwwww
bu arada gülde gözün aydın....

gecmis olsun canim noldu?
hoşgeldin tatlım nasılsın
sorma tatlım ya 2 gündür sol kasığımdan dizime kadar bi ağrı var ne yürütüyo ne ourabiliyom ne yatabiliyom sanki orda bi ip var o geriliyo ben hareket ettikçe ağlatıyo o derece canım acıyo ama benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

kızlar hepinize selamm. evhan çok sevindimm bi kızımız dahamı geliyor abowwwww
bu arada gülde gözün aydın....

kız benimde kızım olcak ama yeni öğrenen ben değilim ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin tatlım nasılsın
sorma tatlım ya 2 gündür sol kasığımdan dizime kadar bi ağrı var ne yürütüyo ne ourabiliyom ne yatabiliyom sanki orda bi ip var o geriliyo ben hareket ettikçe ağlatıyo o derece canım acıyo ama benim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:

canim doktora gitseydin. yani kasik agrisi ve gerilme falan normalde ama cok olunca doktora gidilmeliymis. Dikkat et canim benim ya.

amann karıştırıyom işte yaşlılıkkkkk
ama çok yaşlanmadan bende bi çıkartıversem şu uşaklarıı sağısağlim :))

kizlar ya ben durmadan kilo aliyom yani bence artik karnimdan aliyorum sanki ama bilmiyorum yinede. yani ilk baslarda iste kalcalardan bacaklardan aldigimi hissettim ama artik sanki bacaklarim falan ayni gibime geliyo ama kilom artiyo. insallah bebegimdir büyüyüp kilo alan. ben artik almak istemiyorum ama agizimda durmuyo ki. hep yemek istiyorum :)

kızlar ne yemekmiş bitmedi birtürlüüüü yiyip gelenlere herkese afiyet bal şeker olsun yarasın

X