Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım düğünün niye zekir oldu ki? Eşin nasıl gidecek işi ne olacak siz nerdesiniz ailesi nerde?

Canım düğünümde hiçbirşey istediğim gibi olmadı herşeyim eksik oldu eşyasız eve geldim uzun mevzu bu eşimde memur yerleştirme varmış yeni onu bekliyor ailemiz sivasta biz kütahyada ya ben sivasa yerleşirsem biz boşanırız kaynatam ağız tadı vermez akrabalar şunlar bunlar benim adam anlamıyor anlamıyorrrrrrrrrrrrrrr

ya kızlarrrrr benim koca doğuma girecekmişşşş şok oldum be tutturmuş bende girecem diyo

depresyona girme tatlım bende depresyondaydım ama bi şekilde halloluyo herşey oluruna bırak

Aman ne girmesi kız erkkeler unutamıyormuş o sahneyi ikna et iyi olmaz canım.

ay anlamaz bu adamlar illa dedikleri olcak en iyisi doktora demen.

açımmmm,gidem bi löp löp yapamda gelem hemi evvlaadımmm.
eflalime katılıyorum cnm sakın sokma doğuma hayır sezeryan olsa olur ama diğeri mümkün mertebe uzak tut halam dediydi dersin.:81:
ye halam yeee bol bol yeki bebişimizde büyüsün sağlıklı olsun.....
kız benimki düşükte doktor bakıcam sadece dedi 5 dak. bayılttı onda bile kafayı yedi doğuma girerse adamı kaybederim herhal:)))

Son düzenleme:
ye halam yeee bol bol yeki bebişimizde büyüsün sağlıklı olsun.....
kız benimki düşükte doktor bakıcam sadece dedi 5 bayılttı onda bile kafayı yedi doğuma girerse adamı kaybederim herhal:)))
koptum yani.

neyse hanımlar ben kaçtım çocuklarımla şööyle güzzül bir kahvaltı edemde gelem.

Neyse ben annemle görüşücem hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…