Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kıslar nabersiniz. patron gelcek hemencik yazıp çıkim ben azdaha iyim işe başladım. test negatif. yani buayda belirtiler kandırdı beni ama geçenaylarda görmediklerimi gördüm şu gönüslerdeki damarlar fln hala var. hayret negatif çıkmasına. demekki artık belirtiiiiiiii yok yazmıcam bişi bakmıcamda vucuduma. buay düşünmüycem artık bişi. geçen ay içtiğim otlar adeti düzene soktu buda iyi gelişme tam gününde geldi ama ilaçlardan dolayı az olmuş demekki. buay yine devam edicem otlara. faydası olucak dimekki.
öptüm herkezi.

Nerdesiniz kızlar ben geldim annemle görüştüm kadında üzüldü of beni üzenleri benim yüzümden annmi üzenleri ben ....... bipliyim emi.

ay nerdesinizki amma durgunsunuz bugün ha:95:

Kızlarrr ben geldim ultrasona girdim bebeğim iyiymiş çok şükürrr
sanırım kızım olacak

Ana ebrar neyse sendeki tahminim tuttu sayılır kız anası adı ne olacak şimdi.

kızlar sağım solum sobe saklanmayan ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben geldimmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Ana ebrar neyse sendeki tahminim tuttu sayılır kız anası adı ne olacak şimdi.

walla tatlım ismi belli deil ya ama bebeğimin iyi olduğuna çok sevindim

ayyy cnm çook sevindim hayırlısı olsun inş,gül de seni soruyordu az önce,özelden mesaj at istersen.

tatlım çok saol tamam canım ben güle msj atarım

Kızlarrr ben geldim ultrasona girdim bebeğim iyiymiş çok şükürrr
sanırım kızım olacak

ayyy canım çok sevindim yaaaa gerçektennnnn kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl dedi dr sanırım kız diye heyecanlandırma bizi söyleeee hadiiiii

kızlar sağım solum sobe saklanmayan ebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ben geldimmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

günaydın handancım hoşgeldin

ayyy canım çok sevindim yaaaa gerçektennnnn kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl dedi dr sanırım kız diye heyecanlandırma bizi söyleeee hadiiiii

tatlım kesin dedi yaa ama ben kendi dr ma gitmeden bişey demek istemiyorum
sadece iyimi diye görmeye gittim burdaki dr a o da kesin kız dedi

Ebrar sağlıklı olmasına sevindim maşaallah evhan hoşgeldin canım
Kızlar ben kaçıyorum işlerimi yapıyım hoşçakalın.

Slm kıslarrrr size sölemeyi unuttum dün sabah itibariyle dünyaya bir melek daha geldi benim prensesim elif nazım yiğenim doğdu.
8 aylık doğdu 2,400 kg. 1 ltre şişe boyundaymış. çok sevindim ve üzüldümmm göremedim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…