günaydın kuşummmm ohhh güle güle giysin oğluşunn tatlım ya bi makina alında çekin foto bu arada ben alışveriş yapmıyom artık çünkü annem kafayı yemiş gibi alıyo bende alırsam çocuk hiç birini giyemeden büyüyecek
kız ortalığı alevlendirme yine... şimdi sıra dayağına çekeceğim sizi....hahahhah karı dedi karı dedi ben demedim o dedi:)
pis ispitçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihahahhah karı dedi karı dedi ben demedim o dedi:)
gördük işte kız ne kızıyn :))
geç gördünnnnnnnnnnnnn
takılma canım nasılsa bebekle uğraşırken vericeksin yani,o yüzen sıkma şimdikten canını.:80:
Aman canım nasıl alıcaz maddi sıkıntı aldı başını gidiyor ben delirmek üzereyim parasızlık bir taraftan benim kocamın ve ailesinin bizi memlekete yerleştirme çabası bir taraftan doğumda kaynanamgil nasıl gelicek kim kim kalıcak düşüncesi bir taraftan depresyona girmeme ramak kaldı
Ay öyle haklısınki yoruldum kız kötü olumsuz düşünmekten ya bir rahat huzurlu olamıyorum evlendiğimden beri tükendim diyorum düğünüm burnumdan geldi doğumum güzel olaa bari ama nerde gidişata baksana napıyım ben bacım tek tesellim bebek eşim taktı ocakta falan memlekete yerleşiyormuşuz ya ben napıyım sen söyle ben istemiyorum sen niye anlamıyorsun diyorum yaşayıp görelim diyor beni strese sokuyor dedim tek gidersin bak oraya yerleşirsek biz ayrılırız anlamıyor ailesine yakın olsun yeter ona akıl ver nasıl düşünmüyüm ben(
pis ispitçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geç gördünnnnnnnnnnnnn
hay allahım görürüz suç görmeyiz suçç çıldıracam şimdi....
eflalim korgo parasıda varmı cnm,yoksa aldıklarının içindemi sayıyolar.
Aman canım nasıl alıcaz maddi sıkıntı aldı başını gidiyor ben delirmek üzereyim parasızlık bir taraftan benim kocamın ve ailesinin bizi memlekete yerleştirme çabası bir taraftan doğumda kaynanamgil nasıl gelicek kim kim kalıcak düşüncesi bir taraftan depresyona girmeme ramak kaldı
kız ortalığı alevlendirme yine... şimdi sıra dayağına çekeceğim sizi....
pis ispitçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hay allahım görürüz suç görmeyiz suçç çıldıracam şimdi....
bak bide kızıyo bana yaaaaaaaaaaaa
ben biraz yere yakınım 1.50 boyundayım bende evlendiğimde 50 kiloydum beş ayda 6 kilo inanılmaz.. tabi arada 2 aylık bir hamilelik var...
bizi içten anlayan eşlerimiz olsaydı ne güzel olurdu be hayatahhh ah:97::97:
ya kızlarrrrr benim koca doğuma girecekmişşşş şok oldum be tutturmuş bende girecem diyo
depresyona girme tatlım bende depresyondaydım ama bi şekilde halloluyo herşey oluruna bırak
bizi içten anlayan eşlerimiz olsaydı ne güzel olurdu be hayatahhh ah:97::97:
korkun benden....abovvvvvvkorktum ben gari
kızarım tabi ben ablanızım bu sitenin hakimiyim :))))bak bide kızıyo bana yaaaaaaaaaaaa
kız adam sonradan korkup yanına gelmez bakkk
ya kızlarrrrr benim koca doğuma girecekmişşşş şok oldum be tutturmuş bende girecem diyo
depresyona girme tatlım bende depresyondaydım ama bi şekilde halloluyo herşey oluruna bırak