Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım kendimi yormuyorum ki iş yapamıyorum artık iki haftadır nerdeyse ütü sepeti dolu ev oturmasına gitmiştim ya millet taktı benim hamilelik sıkıntsız geçmişti ilk aylar gözleri değiyor heralde şimdi artık kasıklarım çok ağrıyor maşaallah diyen yok insanlar bir tuhaf herkes çeşit çeşit ya diyorum kötü doğum hikayesi anlatmayın ay buna şimdi ne anlatsan anlamaz yaşayınca görür diyorlar bende dedim niye olumsuz düşüneyim zor olacağını bende biliyorum ama sürekli korkarak niye zorlaştırayım durumu gıcık oluyorum herşeye maydonoz olanlara:KK4:

yol saçlarını başlarını çağır bende yardım ederim... boşver kulak asma... yorma derken bunları dinlerkende yoruluyorsun moralmen işte. bebişin hisseder bak

tatlım pek iyi deilim ya demin nimete de söyledim bir rüya gördüm sonra o rüyayla sabaha kadar ugraştım
hep bebeğime bişey mi oldu diye düşünüyordum bugün burda bi ultrasona girip bakcam bebeğime

Canım hamilelikte daha çok göreceksin öyle rüya sakın takılma bende çok görüyorum ama biliyorumki hamilelikten hatta benim hamilelik belirtilerimden biri kabuslar görmekti sakın takılma rüyalara bu dönemde.

günaydın hanımlarrr ben geldimm,aman zeyneppp takıldığın şeye bak tatlım,bak ben hiiç takılıyormuyum,pazartesi dr gittim dedimya 66.4 çıktı kg artık 90 filan olursun deyip dalga geçiyolar ama ben napıyorummm çokta tın,yani:KK49::KK49::98:

Günaydın canım ay bende çok takıyorum kilo konusunu ne yalan söyliyim benimki doğumdan sonra koşu bandı alacaktı yan çiziyor artık pis:KK43:(

ben geldim dimiiiiiiiiiiiiiii alooooooooooooooooo kime diyom hoooppppppppppppppppppppppppppppp :92: :92: :92: :92: :92: :92:

günaydın hanımlarrr ben geldimm,aman zeyneppp takıldığın şeye bak tatlım,bak ben hiiç takılıyormuyum,pazartesi dr gittim dedimya 66.4 çıktı kg artık 90 filan olursun deyip dalga geçiyolar ama ben napıyorummm çokta tın,yani:KK49::KK49::98:

Canım sen hamilesin:) Ben bu kiloyla hamile kalırsam mahvolurum sülalem gebeliklerinde 30 kilo alıyo bende onlara benziyorum valla:KK43: Birde pko için kilo vermek şart:)

Günaydın baaaayannn hoşgeldin,didoş dün civilden sipariş ettiklerimiz geldi çok gzüeller kalitesiz değil tavsiye ederim ah bir resimleirni çekebilsemde görseniz .

günaydın kuşummmm ohhh güle güle giysin oğluşunn tatlım ya bi makina alında çekin foto bu arada ben alışveriş yapmıyom artık çünkü annem kafayı yemiş gibi alıyo bende alırsam çocuk hiç birini giyemeden büyüyecek

yol saçlarını başlarını çağır bende yardım ederim... boşver kulak asma... yorma derken bunları dinlerkende yoruluyorsun moralmen işte. bebişin hisseder bak

Ay öyle haklısınki yoruldum kız kötü olumsuz düşünmekten ya bir rahat huzurlu olamıyorum evlendiğimden beri tükendim diyorum düğünüm burnumdan geldi doğumum güzel olaa bari ama nerde gidişata baksana napıyım ben bacım tek tesellim bebek eşim taktı ocakta falan memlekete yerleşiyormuşuz ya ben napıyım sen söyle ben istemiyorum sen niye anlamıyorsun diyorum yaşayıp görelim diyor beni strese sokuyor dedim tek gidersin bak oraya yerleşirsek biz ayrılırız anlamıyor ailesine yakın olsun yeter ona akıl ver nasıl düşünmüyüm ben:KK43:(

neden beni sende başka kimse görmüyo melisammmmmmmmmmmm unuttularmı :KK43: :KK43: :KK43:
gördük işte kız ne kızıyn :))

Yok canım 56 olsam ne isterim boyum 1.61 ama kilom pko yüzünden aldı başını gitti 50 kiloyla gelin oldum ben:KK43: Senin boyun kaç?
ben biraz yere yakınım 1.50 boyundayım bende evlendiğimde 50 kiloydum beş ayda 6 kilo inanılmaz.. tabi arada 2 aylık bir hamilelik var...

X