Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Zeynepppppppppppppppp ahanda küstüm hani bana ya hani banaaaaaaaaaaaaaa kurabiyeee
ben yemeğe gidiyom gaxiler yazın gelince okurum
evhanım sende hoşgeldin kuşum

Ne küfürü ya hele öyle bişey yapsınlar yırtarım ağızlarını hiç çekemem benimkiler öyle karışmaz karışacak olsalarda dinlemem kaynatam çok emrivaki yapar şimdi bizi sivasa götürmek istiyor oraya yerleşmemizi ben eşime hep diyorum yakın il olur memleket olmaz gitmem unut kafandan sil yoksa boşanırız diyorum şimdi susuyorum kaynatam artık iş ciddiye binerde söylerse açıp kendim diycem bana soruyormunuz ben gelmek istemiyorum burda huzurum yerinde olcaksada yakın il olur diye işi o noktaya getirmemek eşimin elinde ben çok sabrettim haksızlıklarına maddi yönden çok yediler hahkımı oy yüzden kalbim doğrulmuyor çok severler beni ama ben hep derim benim gibi masrafsız gelini bende severim diye, ama doğum sonrası ben napıcam bilmiyorum stresisiz ortam olması lazım lohusa bunalımına sokar bunlar adamı gerekirse bu sefer surat yapıcam hep güldüm yüzlerine amamartık bebeğim söz konusu.

ohaaa yani küfür haa,aynen eflalim yapmazlar zatende yırtarım dağları enginlere falan sığmam haa :KK30:
aynı gibi kaderimiz canım yaa,masrafsız gelini bend eseverim.o yüzden hiç ısınamadım onlara.taa ordan başladı soğukluk.bebek doğduğunda da hiç istemiyom onalrı

Pisi bu senin için:) Didemim zeynep nilime az bilem sen beni bırak teyzesi ona neler yapcak:)

Eklentiler

• $aysenazkurabiye1qg6.jpg
    $aysenazkurabiye1qg6.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $Qurabiye_AYICIK.jpg
    $Qurabiye_AYICIK.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 18
evleri yokmu senin kaynanan gilin sinir oldum ya hamile kadının evinde bu kadar misafir kalınırmı allah allah nasılda rahat ediyorlar ogullarının evide olsa neticede kendi evleri degil. bu kadar uzun misafirlik olurmu. kov şunları yoksa ben gelip kovucam. benim kaynanamda daha yeni gitti biliyonuz. hacca gidemeyince memleketine gitti. ona cumartesi günü söyledik hamile oldugumu hemen diyorki ben doguma az bir zaman kala gelecekmiş b....k var. ben çocugumu kendim büyütemem yavrumu sanki benim annem yok sanki. ne işin var öyle sinirlendim ki bu duruma. yeni dogum yapmış kadın yanında annesini ister belki 1 2 hafta yerimden lkalmadan yatıcam. ben kaynanamdan mı su isticem omu kolumdan tutup beni tuvalete götürecek 60 yaşında kadın ya ne işi var. çok öfkeleniyorum ya çooook çoook

anam sorma valla yaa,dedim ya bir aydan evvel gitmez bunlar.eşimle bu konuyu konuşmak çare değil.çünkü ikimiz birbirimize giriyoz hep.olan bana oluyo,pislik beni ağlarken görmesi hiçmi içini acıtmıyo.onun keyfi yerinde.bi şekilde laflar sokmam lazım benim şimdiden ki,rahatsızlık verdiklerini bilsinler ve daha dikkatli olsunlar doğumda flaan fitil etmesinler beni.ay benim anam babam gelse,1 hafta zor tutuyom evimde,ama nasıl düşünceliler,rahatsızlık vermedikleri halde hemen gitmek isterler herkes kendi evinde olmalı diye.
YARDIM EDİN BANA YAAA ÜFFFFFFFFFF ÇATLICAM İYİCE,boşveremiyorum bi türlü

anam sorma valla yaa,dedim ya bir aydan evvel gitmez bunlar.eşimle bu konuyu konuşmak çare değil.çünkü ikimiz birbirimize giriyoz hep.olan bana oluyo,pislik beni ağlarken görmesi hiçmi içini acıtmıyo.onun keyfi yerinde.bi şekilde laflar sokmam lazım benim şimdiden ki,rahatsızlık verdiklerini bilsinler ve daha dikkatli olsunlar doğumda flaan fitil etmesinler beni.ay benim anam babam gelse,1 hafta zor tutuyom evimde,ama nasıl düşünceliler,rahatsızlık vermedikleri halde hemen gitmek isterler herkes kendi evinde olmalı diye.
YARDIM EDİN BANA YAAA ÜFFFFFFFFFF ÇATLICAM İYİCE,boşveremiyorum bi türlü
ayy kıyamam canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki nasıl yardım edicegimide bilmiyorum. çünkü öyle bir beccerim olsaydı kaynanamı dah gelmeden gelmemsi için ikna ederdim ben annemi isterim böyle durumda ben o kadının yanında allah o günleri gösterirse çocugumu filan emziremem belki bebk sabahlara kadar uyutmaz beni bende gündüz bebk uyuyunca ONUNLA BİRLİKTE UYURUM ama bu kadın evdeyken uyuyamam ki. içim rahat etmez ya düşün 2 günlük yoldan geliyor. tamam onunda torunu ama ben ona o kadar yakın degilim ki zaten geldi daha yeni gitti elinin ayarı yok geldi 53 gün durdu yanımızda bizi perişan etti gitti birde benimkinin hediye alma huyu var. buraya doguma gelir millete hediye almak ister beni pazar pazar dolaştırmak ister beni çileden çıkartır. ahhhh dua etmekten başka elimizden ne gelir allah yardım etsin şu mübarek günlerde allah sonumuzu hayır etsin. annenler sana çokmu uzak. annenlere git bir süre onlarda anlasınlar senin istenmediklerini ahhha karşımıza alıp konuşabilsek ne iyi olurdu. ama konuşamamak daha da çatlatıyor insanı helede eşlerimiz ailelerine bu kadar düşkünken. çooook zor çok allah yardım etsin hepimize

ayy kıyamam canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki nasıl yardım edicegimide bilmiyorum. çünkü öyle bir beccerim olsaydı kaynanamı dah gelmeden gelmemsi için ikna ederdim ben annemi isterim böyle durumda ben o kadının yanında allah o günleri gösterirse çocugumu filan emziremem belki bebk sabahlara kadar uyutmaz beni bende gündüz bebk uyuyunca ONUNLA BİRLİKTE UYURUM ama bu kadın evdeyken uyuyamam ki. içim rahat etmez ya düşün 2 günlük yoldan geliyor. tamam onunda torunu ama ben ona o kadar yakın degilim ki zaten geldi daha yeni gitti elinin ayarı yok geldi 53 gün durdu yanımızda bizi perişan etti gitti birde benimkinin hediye alma huyu var. buraya doguma gelir millete hediye almak ister beni pazar pazar dolaştırmak ister beni çileden çıkartır. ahhhh dua etmekten başka elimizden ne gelir allah yardım etsin şu mübarek günlerde allah sonumuzu hayır etsin. annenler sana çokmu uzak. annenlere git bir süre onlarda anlasınlar senin istenmediklerini ahhha karşımıza alıp konuşabilsek ne iyi olurdu. ama konuşamamak daha da çatlatıyor insanı helede eşlerimiz ailelerine bu kadar düşkünken. çooook zor çok allah yardım etsin hepimize
amin aminn yaa,yaa evet bi konuşayım dedim suçlu çıktım geçen gün.bizim eşler böyle oldukça daha çok çekeriz biz bunları. 53 gün haa baya durmuşlar kuzum
en iyisi annene söyle yanına gelebiliyorsa yanına gelsin belki annen gelince rahatsız olur giderler. nerde oturuyon sen hemen gelip kovayım
fethiyedeyim.hadi gel sen usulunce bi anlat ben desem kötü gelin olacam ama yakında onu damı derim bilmem.birazdan annemi arayacam,anlatacam durumu,biraz anlaşılır konuşayımd abelki oda duyar sesimi

amin aminn yaa,yaa evet bi konuşayım dedim suçlu çıktım geçen gün.bizim eşler böyle oldukça daha çok çekeriz biz bunları. 53 gün haa baya durmuşlar kuzum

allahtan benimki tek kadın dı hacca gidecek ti ama sanırım ahımı aldı gidemedi gerçi allah bilir ama çok üzdü burdayken beni haftada bir gün evdeyim o günde sabahın köründe başlıyordu pazara gidicem demeye gözümün önünde tüm sülalesine kızlarına damatlarına gelinine torunlarına hediye aldı. düşün sabah 10 da çıkardık evden saat 1 30 2 gibi dönerdik eve sürekli dolanırdık hediye bakardık. en son gidecegi haftada utandımı ne yaptıysa bana bir kahvaltılık aldı oda allah seni inandırsın daha kapıdan içeri sokmadan eşikte düştü kırıldı. böyle bir kadın gerçi allah onun birşeyine muhtaç etmesin. sadece oglunun hakkını ogluna versin ben birşey istemiyorum.
fethiyedeyim.hadi gel sen usulunce bi anlat ben desem kötü gelin olacam ama yakında onu damı derim bilmem.birazdan annemi arayacam,anlatacam durumu,biraz anlaşılır konuşayımd abelki oda duyar sesimi
anlat bakalım annen ne diyecek. fethiyede uzakmış nasıl gelicem ki ıhıhıh biraz zorladı beni. annen nerde o sana yakınmı

aldım canım ve bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyy bunlar çok güzel ne hamaratsınız ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Sağol evhanım aslında bişisi yok normal kurabiye yapıp dibine çöp şiş sokuluyo piştikten sonra da şeker hamuruyla süsleniyo şeker hamurları pasta imalathanelerinde satılıyo:) Hayal gücünüze kalmış anlıycanız:)

X