- 14 Haziran 2010
- 2.810
- 1
Prolaktin 36.82 çıkmış normel birim aralığı da 1.0-27.0 miş
canım benimde 48 9 çıkmıştı ben 1 ay ilaç kullandım kullandığım zaman hamile kaldım 2.ci ay bile kullanmama gerek kalmadan sıkma canım ama düzenli kullan ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prolaktin 36.82 çıkmış normel birim aralığı da 1.0-27.0 miş
anlattım.ay ne desin kadın yaa,dur bakalım blki giderler,sesini duymasa bari diyor da,bend eduysun diye senle konuşuyom ya didim:)
annemde konyada canım.üfff napallım iyi kötü çekecez bunları.Allah anlayış nasib etsin
allah çekemeyecegimiz dert vermesin. bende kaynanam burdayken ara ara şikayet ederdim kaynanamı. sabret gidecek. devamlı yanında dursa ne yapıcan. sabret sabret kocanı seviyorsan katlanıcan der dururdu beni deli ederdi.
geçmiş olsun canım allah şifa versin en yakın zamanda inş. o beyaz akıntıdan bugün benden de geldi bende endişelendim adet olmadan öncede gelirdi. hamile kaldıgımdan beri şeffaf bir akıntı geliyordu. inşallah kötü birşey degildir.Ya dün akşam saat 5te beline ve mideme acayip bir ağrı girdi bir saat sürdü geçti sonrada kaşığım ve vajinal bölgem biraz ağrıdı ve saat 11 gibi wc gittiğimde krem acayip bir akinti vardı hani yumurtlama günü yumurta akı gibi olur ya ışte onun daha kıvam olarak daha koyusu krem rengi ve baya bir vardı yani hala da var devam ediyor
Sağol evhancim aksatmadan tedavimi olucam inşallah ama ben sizin kadar şanslı değilim kist olduğu için biraz daha zor olucak
Esracım bende de pko var ne demek o kadar şanslı deilim
kızlar akıntının rengi koyu v kokuluysa korkun gerisi rahminizin size vermiş olduğu mesajlardır nasıl yumurtlama akıntısı varsa buda öyle birşeydir sakin olun:) ebrar sen prl tedavisi görürken gebe kaldın dimi?
:86: :86: :86: :86::86: :86: :86: :86:
:78: :78: :78: :78: :78: :78::78: :78:
:86: :86: :86: :86::86: :86: :86: :86:
:78: :78: :78: :78: :78: :78::78: :78:
Yok zeynep kaşıktan baktı ve hep idrara sıkışık gel kasiktan bakıcam dedi
Hadi be zeynep 9 tane kist mi nasıl başa çıktın sen onunla geçti mi hepsi