- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 3
yaa o zman imece usulü doğurana örces şekerleri doğurana örces
olur valla kızlar çok iyi olur hadi siz bana örmeye başlayın modeli gördünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa o zman imece usulü doğurana örces şekerleri doğurana örces
nerden aldın tatlım yaaa
nerden aldın tatlım yaaa
olur valla kızlar çok iyi olur hadi siz bana örmeye başlayın modeli gördünüz
Eki Görüntüle 112695
ahanda kapı süsünüde bunu beyazını yapcam
Eki Görüntüle 112695
ahanda kapı süsünüde bunu beyazını yapcam
benim burnum kanıo geçmedi dahahaa
cnm ya ben baktım o hamileliğin ilerki safalarında kan akışı hızından olurmus panik yapma
Reyyan senin kaynangilde ha:84: sinir oluyorum kaynana milletine benimkiler evlendiğim ilk sene yazın gelmişlerdi nasıl sıcaktı evde sürekli tesettürlüydüm kaynanam kaynatam iki kaynım iki görümcem hasta olmuştum 10 günde sinir gelmişti asıl bu sene napıcam doğumdanasonra yandım ben kara kara düşünüyorum doğum sancısındnan geçtim bunları düşünüyorum istemiyorum yüzlerini görmek.
evet bende baktım tuzlu su ii geliomuş naz yapıom nazz şimdi akmıo da okula gitcem yaa inş orda akmaz
Reyyan senin kaynangilde ha:84: sinir oluyorum kaynana milletine benimkiler evlendiğim ilk sene yazın gelmişlerdi nasıl sıcaktı evde sürekli tesettürlüydüm kaynanam kaynatam iki kaynım iki görümcem hasta olmuştum 10 günde sinir gelmişti asıl bu sene napıcam doğumdanasonra yandım ben kara kara düşünüyorum doğum sancısındnan geçtim bunları düşünüyorum istemiyorum yüzlerini görmek.
60 tane yapıcam tatlım 2 arkadaş örücez sonra arkadaşlarla cümbür cemaat süslüycez sadece hastaneye yapıcam zaten mevlüt için bakalım vaktim kalırsa yaparım