- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
tşk ederimm hoşbuldukkk
Ceylinim sen nasılsın kuşum az kaldı dimia sker yolu beklemeye tez geçer inşaallah canım ben bilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederimm hoşbuldukkk
amin tabiki canım çok içten amin....kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hep bir ağızdan amin diyoruz:) amin canım cümlemize inşallah:)
hoşgeldinnn bomba gibiyizz bugün...kızlar günaydın ben geldim nasılsınızzzzzzz
daha dur bişi yapmadım.. önce kocişin dalsın olmadı ben dalacam meraklanma sen :))aNAAAM KORUYUN BENİ DALACAK BU KADIN BANA:)
aaa ceylin gelmiş naber kız nasıl gidiyor sende bi gelişme varmı????merhaba kızlar nasılsınız bakalımm
Rica ederim nasılsın?
Haticee ceylinn eflall betüll hepiniz hoşgeldinizz
kızlar günaydın ben geldim nasılsınızzzzzzz
Hoşbuldum canım nasılsın sen kontrole gidemamiştin değil mi bak randevunu şimdiden al ben defalarca aynı sıkıntıyı yaşadım insan sinir oluyor:95:
hoşgeldin canım seni sormalı nasıl gidiyor doğum nezaman az kaldı galiba
ama oda gerekli eksik kalmasın:))iiz güzeller bizde iizz kapı süsü ve bebek şekeri bakıyoruz bütün herseyimiz bitti sanki tek eksik o kaldı:)
hoşgeldin canım seni sormalı nasıl gidiyor doğum nezaman az kaldı galiba
iiz güzeller bizde iizz kapı süsü ve bebek şekeri bakıyoruz bütün herseyimiz bitti sanki tek eksik o kaldı:)
ana ceylin sende bizdensin desene bizde belirtilerin sonuçları neye gidecek diyip duruyoruz... yeni yıla şöyle 4-5 halime haberiyle girersek süper olacak valla...evet kızlar asker yolu gözlememe az kaldı
mehtapcım bi gelişme yok canım ama bu ay yine ben şüpheleniyorum kendimden korunmasız ilişkimiz oldu ve tam yumurtlama zamanı ve reglime 10 gün var ama kasıklarım çok ağrıyor sık idrara çıkmaya başladım (fazla sıvı tüketmiyorum ama)
sor sor zeynep çekinme kuyruğunun sokumunu sorr eksik kalmasın :))))Pisi biz senle hiç konuşmadık sanırım ben zeynep:) ne kadarlık hamilesin anlatsana biraz hamile kalmak için bi sorun yaşadın mı?
bebişinin cinsiyeti ne?
ama oda gerekli eksik kalmasın:))
Ah bende istiyorum görmenizi makine yoktu şimdi hem tel hem makine var ama ikisninde kablosu yok eşime dedim kaç kere alıcam diyoraaa ceylin gelmiş naber kız nasıl gidiyor sende bi gelişme varmı????
Eflal canım sende hoşgeldin maşallah sana kız şu ördüklerini bi eklesende görsek neler yaptın