Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Haticee ceylinn eflall betüll hepiniz hoşgeldinizz

Hoşbuldum canım nasılsın sen kontrole gidemamiştin değil mi bak randevunu şimdiden al ben defalarca aynı sıkıntıyı yaşadım insan sinir oluyor:95:

iiz güzeller bizde iizz kapı süsü ve bebek şekeri bakıyoruz bütün herseyimiz bitti sanki tek eksik o kaldı:)

Hoşbuldum canım nasılsın sen kontrole gidemamiştin değil mi bak randevunu şimdiden al ben defalarca aynı sıkıntıyı yaşadım insan sinir oluyor:95:

ewet eflalcim gidemedim bu hafta gidecem inş. zaten hep önceden alıyordum randevuyu
inş. bu defa bi sorun çıkmaz

evet kızlar asker yolu gözlememe az kaldı
mehtapcım bi gelişme yok canım ama bu ay yine ben şüpheleniyorum kendimden korunmasız ilişkimiz oldu ve tam yumurtlama zamanı ve reglime 10 gün var ama kasıklarım çok ağrıyor sık idrara çıkmaya başladım (fazla sıvı tüketmiyorum ama)

iiz güzeller bizde iizz kapı süsü ve bebek şekeri bakıyoruz bütün herseyimiz bitti sanki tek eksik o kaldı:)

Pisi biz senle hiç konuşmadık sanırım ben zeynep:) ne kadarlık hamilesin anlatsana biraz hamile kalmak için bi sorun yaşadın mı?
bebişinin cinsiyeti ne?

evet kızlar asker yolu gözlememe az kaldı
mehtapcım bi gelişme yok canım ama bu ay yine ben şüpheleniyorum kendimden korunmasız ilişkimiz oldu ve tam yumurtlama zamanı ve reglime 10 gün var ama kasıklarım çok ağrıyor sık idrara çıkmaya başladım (fazla sıvı tüketmiyorum ama)
ana ceylin sende bizdensin desene bizde belirtilerin sonuçları neye gidecek diyip duruyoruz... yeni yıla şöyle 4-5 halime haberiyle girersek süper olacak valla...

kıslar ya benim burnum kanıo gibi akmıo ama kan çıkıo silinnce silmezsem bişey yok neden oldu ki bide grip olmuşm gibi bi his var ama kan çıkıo işte silince

aaa ceylin gelmiş naber kız nasıl gidiyor sende bi gelişme varmı????

Eflal canım sende hoşgeldin maşallah sana kız şu ördüklerini bi eklesende görsek neler yaptın
Ah bende istiyorum görmenizi makine yoktu şimdi hem tel hem makine var ama ikisninde kablosu yok eşime dedim kaç kere alıcam diyor

X