Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm kızlar .sizlere bişi sorcam.kızım su çiçeği geçirmeye başladı.ben hiç hatırlamıyorum su çiçeği geçirdiğimi.annemde hatırlamıyor.bebeklerim ikiz .26 haftamın içindeyim.acaba banada geçermi geçirmediysem.bebeklerime bişi olurmu ya.endişeleniyorum ya bilgisi olan varmı.su çiçeğide bulaşıcı.okuldan bulaştı kızımada zaten.
sizce napmalıyım

ah canım geçmiş olsun evet su çiçeği bulaşıcı benim kardeşim 2 yaşındaydı olmuştu ondanda bana geçmişti ben ozaman 6 yaşındaydım rüzgarla bile geçiyor bir birine dikkat et derim ben bi doktoruna telefon açıp sorsana hamilelikte olursa bebişlerine sorun çıkartırmı diye

aynı benim gibisin bende temmuzda düşük yaptım ekimde hamiş kaldım allah kucagımıza almayı nasip etsin. senin neden olmuştu kaç haftalıktı canım

benim tahminime göre 20 günlük filandı.ama değer çok düşüktü doktor on günlük filan dedi ama ben o dönem annemlerdeydim,eşimden ayrı yirmi gün geçirmiştim.on günlük olmasına imkan yoktu yani.

offffffff ben niye şişiyom
canım drlar hamilelikte tuz önermiyolar bende çok tuzlu yememeye çalışıyorum artık ki tuzu çok severim ama bence biraz azalt istersen tatlım

Sağol canım inşallah ay bir yanda da iyi oldu kız mesela şubat da hamile kalsam yazın o göbüşle gururlu gururlu dolaşırım gittim yerlerde foto çektiririm hemde doğum kışa denk gelir

ayyy canım inşallah rabbim gönlüne göre verir istrediğin olur bizde senin fotoğraflarına bakıp yorum yazarız bol bol:)

Sağol canım inşallah ay bir yanda da iyi oldu kız mesela şubat da hamile kalsam yazın o göbüşle gururlu gururlu dolaşırım gittim yerlerde foto çektiririm hemde doğum kışa denk gelir

yaz hamileliği çok zor ben ilkini ağustosun sıcağında doğurdum en iyi zaman yazın iki üç aylık hamile olmak inşallah allah nasip eder bizede

bu hafta sonu doktora gideceğim sorayım bakalım ne diycek.zaten geçirmediysem ben o mikrobunu almışımdır demektir..teşekkür ederim sizlere.

Inşallah evhan
Mehtap benden şöyle canım ben cumartesi yeni dr bulup ona gittim ve pko tanısı kondu yumurtaligimda kistler varmış ve sanırım hormon sorunu da var kan verdim çarşamba akşamı sonuçları göstericem ona göre tedavi uyguluyacakmiş dr böyle ışte

abe kaynana naptın bize naptın bize naptın bizeeeeeee,,,,,,,,,,biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimle ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

Evet canım öyle ama ben bebeğimle bol vakit geçirmek istiyorum her neyse olsun da gerekirse çekeriz ne yapalım yeterki gelsin bol bol duş alırım filan öyle ışte

abe kaynana naptın bize naptın bize naptın bizeeeeeee,,,,,,,,,,biz birbirimizi çok sevdik kaçıyoz bize kaçıyoz yarimle ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74: :KK74:
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:

kaynanaları bir araya toplasalarda bizim yerimize kendilerini yeseler ne güzel olur :KK64::KK64::KK64::KK64:

Inşallah evhan
Mehtap benden şöyle canım ben cumartesi yeni dr bulup ona gittim ve pko tanısı kondu yumurtaligimda kistler varmış ve sanırım hormon sorunu da var kan verdim çarşamba akşamı sonuçları göstericem ona göre tedavi uyguluyacakmiş dr böyle ışte

allah allah önceki doktorlar nasıl görmemiş kistlerini hayret ettim ama pko olsa adetin düzensiz olur halbuki senin yumurtlarında çok ve iri maşallah vallaha senin yumurtalara içim gidiyor kıskanıyorum bende olmuyor ya :KK66:
inşallah en kısa zamanda kistlerin gider sende hamile kalırsın canım

allah allah önceki doktorlar nasıl görmemiş kistlerini hayret ettim ama pko olsa adetin düzensiz olur halbuki senin yumurtlarında çok ve iri maşallah vallaha senin yumurtalara içim gidiyor kıskanıyorum bende olmuyor ya :KK66:
inşallah en kısa zamanda kistlerin gider sende hamile kalırsın canım

ya sen onun yumurtalarını nerden görüyon ben kendimin kini bile göremiyom

X