Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sungercim bende çektirdim 3 ay oldu hala yok doktorum 2 ay beklememi söylemişti sana bi zaman sölemedi mi

aslında bana da iki ay dedi ama ben hiç hsg den sonra hamile kalanı duymadım o yüzden hiç ihtimal vermiyorum bide ondan önce klomen kullandım üç ay oda işe yaramadı aşılamayı denemek istiyorum

Dr güveniyorsan canım eğer tedavini yarıda bırakma ama sen kendini daha iyi bilirsin bana eşim senin birşeyin yok diyordu ama ben bir sorunum olduğundan emindim çünki çok fazla kaşık ağrısı çektim hatta ağrılardan kaç gece uykusuz kaldım birde adet sancısı çok beter çekiyordum bir günüm berbart geçiyordu ve sorun çıktı gerçekten yani sen kendimi daha iyi bilirsin bir sorunun olduğunu düşünüyorsan hiç aksatma ve dr iyi değilsen iyi bir dr bul ben 3de tutturdum zeynepin sayesinde

slm kızlar .sizlere bişi sorcam.kızım su çiçeği geçirmeye başladı.ben hiç hatırlamıyorum su çiçeği geçirdiğimi.annemde hatırlamıyor.bebeklerim ikiz .26 haftamın içindeyim.acaba banada geçermi geçirmediysem.bebeklerime bişi olurmu ya.endişeleniyorum ya bilgisi olan varmı.su çiçeğide bulaşıcı.okuldan bulaştı kızımada zaten.
sizce napmalıyım

slm kızlar .sizlere bişi sorcam.kızım su çiçeği geçirmeye başladı.ben hiç hatırlamıyorum su çiçeği geçirdiğimi.annemde hatırlamıyor.bebeklerim ikiz .26 haftamın içindeyim.acaba banada geçermi geçirmediysem.bebeklerime bişi olurmu ya.endişeleniyorum ya bilgisi olan varmı.su çiçeğide bulaşıcı.okuldan bulaştı kızımada zaten.
sizce napmalıyım

bence bi dr başvurman gerek geçrmediysen bulaşır tabi dr sormalısın

Sağol canım inşallah ay bir yanda da iyi oldu kız mesela şubat da hamile kalsam yazın o göbüşle gururlu gururlu dolaşırım gittim yerlerde foto çektiririm hemde doğum kışa denk gelir

X