Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay bende baktım netten evet öyle yazıyor.allahım çok şükür.ilki düşmüştü inşallah bu sağlıklı bir şekilde sonuçlanır.çok teşekkürler...

ayyyy canım allah kucagına almayı nasip etsin. hayırlısıyla gelsin kucagına yavrun. allah olmayanlarada nasip etsin. benimde ilki düşmüştü. şimdi yine hamişim ama korkum çok allah kortuklarımızı tekrar yaşatmasın inş

Sağol evhancim inşallah benim temennim de o
Ay canım onlarda yazar yeni görmüşlerdir kız canım klomen kullanıyorum 3 gündür test sonucu yarın çıkıyor ama dr yok yarın çarşamba günü akşam saat 6 da gidicem o zaman test sonucuna göre ışte dr ne derse onu yapıcaz

Sağol evhancim inşallah benim temennim de o
Ay canım onlarda yazar yeni görmüşlerdir kız canım klomen kullanıyorum 3 gündür test sonucu yarın çıkıyor ama dr yok yarın çarşamba günü akşam saat 6 da gidicem o zaman test sonucuna göre ışte dr ne derse onu yapıcaz

inşallah hadi canm hayırlısı ben de yarın birgün gidicem hastaneye inşallah sonuç temiz çıkar da tedaviye falan gerek kalmaz

Sağol didem iyiyim canım siz nasılsiniz
Evet zuhalcim öyle ışte sende gıt aksatma sakin inşallah sorun kalmamıştır
Hoşgeldin sunger

Hoşgeldin sunger

canm aksatmayacam hemen gidicem inş nasıl bir şanstır bende ki anlamadım bi sorun daha çıkmasında bebek olur inş

Hoşgeldin sunger

bana selam yok mu diyecek timki gördün beni bi şey sorayım mı bana akıl verin geçen hsg çektirdim ama yine regli oldum bu ay da kendi haline bırakayım mı yoksa dr gideyim mi

bana selam yok mu diyecek timki gördün beni bi şey sorayım mı bana akıl verin geçen hsg çektirdim ama yine regli oldum bu ay da kendi haline bırakayım mı yoksa dr gideyim mi

sungercim bende çektirdim 3 ay oldu hala yok doktorum 2 ay beklememi söylemişti sana bi zaman sölemedi mi

X