ben yemek yiyom kızlarrrr
tuzsuz ye tuzsuzzzzzzzafiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yemek yiyom kızlarrrr
nörüyoooooon canım
hoşgeldin canım bizler iyiyiz seni sormalı nasıl geçiyor hamilelik karnın büyümeye başladımı
kaynanaları bir araya toplasalarda bizim yerimize kendilerini yeseler ne güzel olur
bbencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyy elimizde çöekirdek onları izlesekk ohhh ohhhhhhh
Canım bende öyle sanıyordum bana pko kendimi 4 şekilde gösteriyormuş bunlar adet düzensizliği, hormonsal olarak kıllanma, kilo ve kisten dolayı ağrı olarak gösteriyormuş bende sadece adet düzensizliği yok birde pko olan kadınlar çok adet sancısı çekermiş
doydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canım bende öyle sanıyordum bana pko kendimi 4 şekilde gösteriyormuş bunlar adet düzensizliği, hormonsal olarak kıllanma, kilo ve kisten dolayı ağrı olarak gösteriyormuş bende sadece adet düzensizliği yok birde pko olan kadınlar çok adet sancısı çekermiş
afiyet olsunnnnnnnnnn yarasın prensesee
ohhhhhhhhhh yarasın kuzumaaaaaa
ya sen onun yumurtalarını nerden görüyon ben kendimin kini bile göremiyom
iyilik datlum sen nörüyonn
bende iyiyim bidenem çok şükür
karnım hemide kocaman oldu koca göbiş diyom kendime beyleee oldummm
walla çok şükür sıkıntım kalmadı bulantı kusma bitince rahatladık mehtapımm
sen nasılsın bakim gidiyon mu dr a
Hepinizi öpüp bi kaçim didimEfem bendeniz hala regl olamamış ve test yapan bahstız bedevi olaraktan.Gel teskereee gel teskeree bitsin bu gurbett şarkısını söyler spora giderimm
iyilik datlum sen nörüyonn
bende iyiyim bidenem çok şükür
karnım hemide kocaman oldu koca göbiş diyom kendime beyleee oldummm
walla çok şükür sıkıntım kalmadı bulantı kusma bitince rahatladık mehtapımm
sen nasılsın bakim gidiyon mu dr a
tuzlu yedim ama
ohhhhhhhhhhhhhhhhh yarasın prensesime ama sen daha tuzlu ye sonrada heryerim şlişiyo de bak kızıcam amaaaaaa