bende korunmak istememiştim.ama eşim ısrar etti.böylesi daha iyi diye.bende uymak zorunda kaldım.hatta gecen ay söylediğimde de karsı çıktı ama sonra vazgeçti.inşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberler alırsın.
günaydin kizlar. ögle oldu nerdeyse ama anca gelebildim
sumru valla ne diyeceğimi bilemedim.. istersen açık açık tekrar konuş böyle endişelerim var her bana dokunduğumda onlar aklıma geliyor de.. bakalım cevabı ne olacak.. eğer seni tatin eder cevaplar alırsan bırak bekle yine aynı şeylere devam ederse profesyonel destek alın evlilik danışmanına gidin.. Tek başına çözemezsen dediğimi yap.. ne diyim sumru bazen erkeklerin böyle tavırları olabiliyor..
ozaman sende fazla onu sıkma belki böyle sürekli kızmana bi tepki olarak yapıyordur.. Al karşına herşetyi söyle.. ben bu kadar kızıyorum diyemi yapıyorsun.. ben seni mutlu edemiyormuyum onamı yapıyorsun. herşeyi reddediyorsa ozamana- eşinde bir problem var sen dediğimi yaparsın onun haberi olmadan bi evlilik danışmanına gidersin nasıl davranmam gerektiğini öğrenirsin. gerekirse tehdit edersin bu yüzden seni bırakırım bu yaptıkların bana ağır.. söyle deki kendini benim yerime koy ne hissederdin.. ne yapardın bakalım ne cevap verecek...
ozaman sende fazla onu sıkma belki böyle sürekli kızmana bi tepki olarak yapıyordur.. Al karşına herşetyi söyle.. ben bu kadar kızıyorum diyemi yapıyorsun.. ben seni mutlu edemiyormuyum onamı yapıyorsun. herşeyi reddediyorsa ozamana- eşinde bir problem var sen dediğimi yaparsın onun haberi olmadan bi evlilik danışmanına gidersin nasıl davranmam gerektiğini öğrenirsin. gerekirse tehdit edersin bu yüzden seni bırakırım bu yaptıkların bana ağır.. söyle deki kendini benim yerime koy ne hissederdin.. ne yapardın bakalım ne cevap verecek...