Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ay bende baktım netten evet öyle yazıyor.allahım çok şükür.ilki düşmüştü inşallah bu sağlıklı bir şekilde sonuçlanır.çok teşekkürler...

Canım gireceksin inşaallah inan buna bak hamdolsun hamile kalabiliyorsun bunu bilmekde güzel acaba olacak mı düşüncesi insanı yiyip bitiriyor daha sağlıklı güzel bir hamilelik nasip etsin Allah sana ve isteyen herkese.

Rodinia seni üzdüm mü yoksa?

yok canım sen üzmedin.. ben düşük yaptığımdan bei tuhaf bir moddayım... Her belirtiyi hamilelik sanıyorum....

anaaaaaaaaazelihaaaaaa kız hamilesinya sen,hani istemiyodun kızz,eşin askere gidip gelince diyodun abovvvv,yani bundan şu sonucu çıkartıyoruzzz hiç düşünmeden yapıcaksınnn....bakın no stres yes bebek.:90:

yok canım sen üzmedin.. ben düşük yaptığımdan bei tuhaf bir moddayım... Her belirtiyi hamilelik sanıyorum....

Canım zor bir durum üzülmen çok normal moralini yüksek tut ama tut ki bebeğinde tutunsun bir an önce sağlıkla inşaallah

Melisa rseimden karıştırıdn değil mi tahmin ettim ceylin sandığını.

Çok sağol eflalcim canım denicem de ben tam olarak hangi gün başlamam gerektiğini anlamadım ya bir söylersen çok sevinirim
Neyse ben kahvalti yapıp geliyorum kizla

zelihada hamilesin değince kayboldu bayıldımı ne oldu :)))

ya bayılmadım araştırıyorum hala inanamıyorum da:)).perşembe test yapmıstım çift çizgi çıktı.ben çok inanamadım.cuma tahlile gittim.bugun çıkacak daha doktora gitmedim.nette sonucu görünce şok oldum biraz.:))şimdi doktor ne diyecek diye düşünüyıorum.bide muayene eder mi acaba.

anaaaaaaaaazelihaaaaaa kız hamilesinya sen,hani istemiyodun kızz,eşin askere gidip gelince diyodun abovvvv,yani bundan şu sonucu çıkartıyoruzzz hiç düşünmeden yapıcaksınnn....bakın no stres yes bebek.:90:

canım sen başka zeliha ile karıstırdın sanırım ben o zeliha değilim :))

temmuzda düşük yapmıstım.kasıma kadar korunduk.bayramdan bi kaç gün önce eşime korunmak istemiyorum artık dedim.hehalde o zaman oldu :)))

bende 1,5 ay önce düşük yaptım.. doktor 3 ay korunun dedi ama biz daha doğrusu ben eşime dinlemeyeceğim dedim.. düşükten 20 gün sonra benim zorumla başladık çalışmalara :)))

Kızlar benim işlerim var yapıyım gelirim.

bende korunmak istememiştim.ama eşim ısrar etti.böylesi daha iyi diye.bende uymak zorunda kaldım.hatta gecen ay söylediğimde de karsı çıktı ama sonra vazgeçti.inşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberler alırsın.

X