canım yanmanda varsa idrar yollarınada enfeksiyonmu oluştu acaba yaamerhaba melisa,betül valla çok kötü yaa,kaşınmayı falan geçtim ben,yanması çok kötü oluyor,geçen sene olmuştu,krem ve fitil vermişti,kremler geçmişti,fitili kullanamadım daha önce oraya hiç yapmadığımdan.evde duruordu.kullansam mı dedim anneme,dr akrabamız var,ona sordurdum,o da belki bebeğe yan etkisi olur,1 gün daha sıksın dişini,kadın doğumcuya gitsin demiş.kullanmadım bende.kaşımadığım halde geçeceğe benzemiyor.suyn değmesi bile çok kötü geliyor.
etrafa yayılcak gibi böyle.
nettn de hep araştırıyom,3 4 gündür çamaşır bile giyemedim ki pamukluyu giysem :)
rayyancım naptı gitmedilermi hala kayınvaldenler burdalarmı cnm.
ay tooxic canım inş görürüm dimi artık keseyi,ya inş alttan bakmaz yaa karından görür inş,ben çok korkuyorum bu alt vajinadan bakıldığı zaman,çünkü bu kürtajımda hep alttan bakmıştı çok tedirgin oluyorum ondan ben.
rabbim yardımcımız olsun inş.
bakalım dr hesabına göre kaç haftalığım,ben turkcellin hamileyime üye olmuştum bugün mesaj geldi 6.haftanın içindesiniz diye.
inş canım yaa bakmazlar,kese görünür dimi bu hafta yani karından bakılınca sende ne zaman görünmüştü.merhaba canım,kayınvalidem bişey dedi onu yaptım biraz fayda etti.hani pişik olunca falan bebeklere zeytin yağı sürerler ya,bend egece öyle yaptım,az d a olsa rahatlattı.yarını bekliyorum.netten okudum da gebelik döneminde olurmuş genelde son aylarda falan.
melisacım hiçkorkma alttan falan bakmazlar,bakacak bi durum yok ki
valla sorma fena yerleştiler gitmeye niyetleri yok gibi.yine geçen seneki gibi 1 ayı bulmasalar bari yaa.şimdi yatak odamyayım o buraya pek giremez ya hani.canı sıkılıyordur odada tek başına :) ay ben çok fenayım yaa,ama bu kadar durmasın başımın üstünde yeri var arkadaş yahu
tatlım dr da sata göre sölüo zaten bende ultrason belirler sanmıştım ama öle deilmiş bana hiç alttan bakmadı çok şükürr keseyi görürse bakmaz benim dr ultrasonu kaliteli amerikada ödül almış ama burayı seçmiş
ayy allahım inş banada alttan bakmasını gerektiricek bişi olmazda karından hemencecik görüverir keseyi ay inş allahımya...
altı haftalık olunca görünüyo ondan önce kese görünüyo ama içindeki bebişi göremiyo ysani 6 haftalıksa sorun olmazinş canım yaa bakmazlar,kese görünür dimi bu hafta yani karından bakılınca sende ne zaman görünmüştü.
valla sorma fena yerleştiler gitmeye niyetleri yok gibi.yine geçen seneki gibi 1 ayı bulmasalar bari yaa.şimdi yatak odamyayım o buraya pek giremez ya hani.canı sıkılıyordur odada tek başına :) ay ben çok fenayım yaa,ama bu kadar durmasın başımın üstünde yeri var arkadaş yahu
altı haftalık olunca görünüyo ondan önce kese görünüyo ama içindeki bebişi göremiyo ysani 6 haftalıksa sorun olmaz
inş canım artık hakkımızda hayırlısı inş bir sorun çıkmaz sağlıklı haberler mutlu olucağım haberlerle gelirim evimede koşa koşa ilk sizlere yazarım.
benim 8.haftada gittim o zaman kalp atışlarını duyddum sanırım 6.haftada da kese görünmüştüinş canım yaa bakmazlar,kese görünür dimi bu hafta yani karından bakılınca sende ne zaman görünmüştü.
yaa sorma,beni kocada sınavı atlattı artık,gezelim şura gidelim bura gidelim diyor,ohh diyom keyfin iyi artık,anan baban karın herkes yanında demi,bak keyfine.ayy seni çok ii anlıomrum sıkılsında gitsin inşşş
annemin de çok olurdu ben bekarken hatırlıyorum.beklicem artık yarına kadar.reyyan o genital bölge mantarı sadece orda kalıo hatta dr bana kızın varsa ona geçebilir tuvaletten ama eşine ve oğluna geçmez ellerine vsde bulaşmaz demişti
canım ya takma ne yapacaksın giderler inşallah bizim orda çok oturan misafirinn ayakkabısına tuz dökerlerdi hemen gitsin diye sende dene olurmu olur yani ben bizimkiler gelince bi paket tuzdan vazgeçiyorum yeter ki gitsinler diye
kaçta gideceksin gelince yaz mutlaka unutma emi.iiiii
yani demi ama,hele bulantılarımın geçti zmaan en rahat dönemimde beni kocamla yanlız bırakmıyorlar ya,buna da gıcık oluyoruminş tez vakitte giderler cnm onlarda evine,herkez evinde kendi ailesiyle mutlu cnm,herkez evine yakışır yani.
canım ya takma ne yapacaksın giderler inşallah bizim orda çok oturan misafirinn ayakkabısına tuz dökerlerdi hemen gitsin diye sende dene olurmu olur yani ben bizimkiler gelince bi paket tuzdan vazgeçiyorum yeter ki gitsinler diye
kızlarrr eşleriniz yokmu bugün evde sizlerin burdasınız.
benimki evde ama evin arka tarafındaki bahçemizde köpeğimizle beraber oturma yeri filan yapıyo oraları temizliyo bu soğukta iş yapıyo kendince işte.