Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet kızlar bende çok merak ediyorum kaç kilo boyu posu kaşı gözü nasıl oğlumun inşaallah gelince vakit bulursam yazarım malum haftasonu eşim evde oluyor darısı görmek isteyenlerin başına.

şükür şükür bu günleride gördük şükür

didoş naber hamişlik nasıl gidiyo aldın mı kilolarıben 9 kilodayım:26:

rodinia canım sen nasılsın var mı bi gelişme çalışmaya devam mı?

devamda kulak ağrım yine başladı ilaçta kullandım halbuki kaç gündür baş ağrısı ve bulantımda var anlamadım...

Selam kızlar biz geldik bugün kontrolümüz var saat ikide haber veriyim dedim sonra yine uğrarım fırsat bulursam.

hadi güzel haberler getir bize...

Kızlar ben kaçıyorum duş falan anca hazırlanırım doktordan önce biraz yürürüm hadin hoşçakalın.

Slm kızlar ben geldim ama kötü geldim şimdi dr dan geliyorum ve yumurtaligimda birkaç tane küçük kistler varmış ve bebek olmasını onlar engelliyormuş ve regl ağrısı ondan dolayı şiddetli oluyormuş test yaptırdım salı çıkıcak çarşamba günü akşam saat 6 da randevum var yine gidicem klomen verdi dr birde ışte test sonucuna göre tedaviye başlıcak miş böyle ışte

tatlım dünde canın sıkkındı senin içini rahat tut tedaviyle bişeycik kalmaz inşallah

geçmiş olsun canım enazından nedenini öğrenip tedaviye başlamış olman güzel.. hayırlı haberlerini en sağlıklı zamanda almanı sağlasın allahımmm

sağol canım.. gece rüyamdada bir çikolata yedim sorma gitsin:))) baktım sağlık muayenesine gitmek falan diyor hayırdır bakalım

rüyan hayır olsun canım yorumdan anlamam ama inşallah mutlu olacağım ağzının tadını yerine getirecek haberler alırsın

canımtedavisi var enazından öyle düşün neden olmuyor demektense en azında şimdi sebebini biliyon inşallah en yakın zamanda ilaçlarla düzelirde sende hamiş kalırsın tatlım

Sağolun kızlar iyiki varsınız içimi rahatlattıniz dr dan çok memnun kaldım zeynep sağolsun onun dr na gittim

doğru inanmamak lazım ..ay sen bugün iştesin dimi ? havada ne kadar sıkıcı dimi öle oturuyoz bizde sevgili kocamla

hava sıkıcı inşallah yarın son kez güzel olurda biraz dişarı çıkar gezeriz
senin kızın nasıl annei yavvv görüşemiyoz ne zamandır

hava sıkıcı inşallah yarın son kez güzel olurda biraz dişarı çıkar gezeriz
senin kızın nasıl annei yavvv görüşemiyoz ne zamandır

eşim yarın çalışıyo biz çıkamayız teyzesi artık babasınıda tanıyo benden çok onunla iletişim kuruyo eşimde şimdiden bayılıyo kızına ..erkek istiyoduya benimki alışamaz diye korkmuştum şimdi prensesim diye dolanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…