Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

nerdesin sen yaaaaaaaaaaa tatlım normal bendede var hatta tüm hamilelerde vardır kokusu yoksa kaşıntı yapmıyosa bi sorun yokmuş

buralardayım tatlım yaa okuyorum yazılarınızı hep,halim filan yok kızzz kezban gibiyim vallahi.

akıntım kokusuz kaşıntıda yok tatlım ama sanki adet oldum gibi gelince çok korku basıyo bana.

melisaaa akıntı cok normal bı ara benımkı olayı asmıstı..her dakıka sanıye gelıyorduu..merak etme 15ıncı haftaya kadar surdu benımkı.şimdi bıraz daha azaldı..

ay kekepklim inş bende o haftalara sağlıklı hayırlısıyla gelebilirim.

normalse ozaman aksın ya sorun olmaz,ben korkmuştum acaba neden diye.

günaydııııııınnnnnnnnn canlar nasılsınız
günaydın tatlım hoşgeldin

buralardayım tatlım yaa okuyorum yazılarınızı hep,halim filan yok kızzz kezban gibiyim vallahi.

akıntım kokusuz kaşıntıda yok tatlım ama sanki adet oldum gibi gelince çok korku basıyo bana.
arada bende stres oluyom ama bakıyom bişey yok rahat ol tatlım

işallah melisacan saglıkla sıhhatle alırsın bebegını kucagına..senın ılk ıkısıde normal dogun mu oldu cıcım yaa..asıl senın bıze taktık vermen gerek..

didoş naber hamişlik nasıl gidiyo aldın mı kiloları:KK1:ben 9 kilodayım:26:

rodinia canım sen nasılsın var mı bi gelişme çalışmaya devam mı?

saol ebrucum yaa ..bize yavas gıbı gelıyor ama baksana bes ay oldu bıle..masallah senınkı aldı basına gıdıoo.sen hepımızden buyuksun :))

Selam kızlar biz geldik bugün kontrolümüz var saat ikide haber veriyim dedim sonra yine uğrarım fırsat bulursam.

günaydııııııınnnnnnnnn canlar nasılsınız

didoş naber hamişlik nasıl gidiyo aldın mı kiloları:KK1:ben 9 kilodayım:26:

rodinia canım sen nasılsın var mı bi gelişme çalışmaya devam mı?

iyi gidiyo tatlım almammı kiloları bu yemeyle 6 kg oldu

işallah melisacan saglıkla sıhhatle alırsın bebegını kucagına..senın ılk ıkısıde normal dogun mu oldu cıcım yaa..asıl senın bıze taktık vermen gerek..

sorma tatlım ya bunda acemi oldum iyice 2 tane kürtaj olunca arada,tabi insan çok korkuyo artık...
yok be cnm nerdee 2side sezeryan benim.
bu sabahta arkadaşım sezeryanla doğum yaptı bir kızımız oldu akşama eşim gelsinde yanına gidicem hastaneye.
tabiki kepeklim bildiklerimi tabikide paylaşırım,siz sorun yeter.

slm eflaal hosgeldıın ayy ne guzeell..bebısı goreceksın..ben daha haftaya gıdıcem yaaa..gelınce anlat bıze nasıl olmus bebısın..

saol ebrucum yaa ..bize yavas gıbı gelıyor ama baksana bes ay oldu bıle..masallah senınkı aldı basına gıdıoo.sen hepımızden buyuksun :))

evet ya vakit nasıl geçiyor anlamıyorum doğuma 3 ay 1 hafta kaldı ..ah şu çalışmak olmasa herşey daha güzel olacak walla ..ayaklarım şişmeye başladı şiştim iyice 2 ay daha nasıl çalışcam bilmiyorum

yetecen tabi kızım nere gidiyon sen ya kime küsüyon kızımla gelir seni döveriz haaaa o bebiş bi doğsun şimdi o karnında bişey yapamam ama o doğunca döveriz seni kendim gibi cazgır bi kız doğuracam bilgin olsun
bak sen aşk olsun sen kıyamazsın bizi dövemeye ama:)

kaçınnnn evhann geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84:

açılın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

handaaan hosgeldııııınn...:KK52: nassın kusuum.
hoşbuldukkkkkkk çok şükür birazdaha iyiyiz siz nasılsınız bakayım

handan bak ben sana özet geçiym kuşum konuya yabancıyım deme kepekli evde ve sıkılıyo rodinia nın kulağı ağrıyo midesi bulanıyo bu arada gülden haber geldi idrar yolları iltahaplanmış 39 derece ateşle evde yatıyomuş günü dündü hala gelen giden yok ama hastanede tahlil yapmamışlar sonra benim kulaklarım ve boğazım acıyo inşallah hasta olmam diyoz ohhhhh anlattım
vayyyy haber spikerim benim ne güzel özet geçmişin sen öyle günün önemli başlıkları gibi buarada elektrikler kesildi şimdi geldi ondan geç yazıyommmmmmmmmmmmmmm

Selam kızlar biz geldik bugün kontrolümüz var saat ikide haber veriyim dedim sonra yine uğrarım fırsat bulursam.

eflal seninkide 20 yi geçmiş maşallah ya kuzulara ..ne güzel bebişi göreceksin..bende haftaya göreceğim çok merak ediyorum kilosu ne kadar oldu

X