nerdesin sen yaaaaaaaaaaa tatlım normal bendede var hatta tüm hamilelerde vardır kokusu yoksa kaşıntı yapmıyosa bi sorun yokmuş
melisaaa akıntı cok normal bı ara benımkı olayı asmıstı..her dakıka sanıye gelıyorduu..merak etme 15ıncı haftaya kadar surdu benımkı.şimdi bıraz daha azaldı..
günaydııııııınnnnnnnnn canlar nasılsınız
ebruuuu hosgeldnnn
günaydın tatlım hoşgeldingünaydııııııınnnnnnnnn canlar nasılsınız
arada bende stres oluyom ama bakıyom bişey yok rahat ol tatlımburalardayım tatlım yaa okuyorum yazılarınızı hep,halim filan yok kızzz kezban gibiyim vallahi.
akıntım kokusuz kaşıntıda yok tatlım ama sanki adet oldum gibi gelince çok korku basıyo bana.
hoşgeldin cnmmm,nasılsın...
ya kızlar bide arada kasıklarımla karnım ağrıyo yaaa
günaydııııııınnnnnnnnn canlar nasılsınız
buralardayım tatlım yaa okuyorum yazılarınızı hep,halim filan yok kızzz kezban gibiyim vallahi.
akıntım kokusuz kaşıntıda yok tatlım ama sanki adet oldum gibi gelince çok korku basıyo bana.
didoş naber hamişlik nasıl gidiyo aldın mı kilolarıben 9 kilodayım:26:
rodinia canım sen nasılsın var mı bi gelişme çalışmaya devam mı?
işallah melisacan saglıkla sıhhatle alırsın bebegını kucagına..senın ılk ıkısıde normal dogun mu oldu cıcım yaa..asıl senın bıze taktık vermen gerek..
Selam kızlar biz geldik bugün kontrolümüz var saat ikide haber veriyim dedim sonra yine uğrarım fırsat bulursam.
saol ebrucum yaa ..bize yavas gıbı gelıyor ama baksana bes ay oldu bıle..masallah senınkı aldı basına gıdıoo.sen hepımızden buyuksun :))
bak sen aşk olsun sen kıyamazsın bizi dövemeye ama:)yetecen tabi kızım nere gidiyon sen ya kime küsüyon kızımla gelir seni döveriz haaaa o bebiş bi doğsun şimdi o karnında bişey yapamam ama o doğunca döveriz seni kendim gibi cazgır bi kız doğuracam bilgin olsun
kaçınnnn evhann geldiiiiiiiiiiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84::84:
hoşbuldukkkkkkk çok şükür birazdaha iyiyiz siz nasılsınız bakayımhandaaan hosgeldııııınn...nassın kusuum.
vayyyy haber spikerim benim ne güzel özet geçmişin sen öyle günün önemli başlıkları gibi buarada elektrikler kesildi şimdi geldi ondan geç yazıyommmmmmmmmmmmmmmhandan bak ben sana özet geçiym kuşum konuya yabancıyım deme kepekli evde ve sıkılıyo rodinia nın kulağı ağrıyo midesi bulanıyo bu arada gülden haber geldi idrar yolları iltahaplanmış 39 derece ateşle evde yatıyomuş günü dündü hala gelen giden yok ama hastanede tahlil yapmamışlar sonra benim kulaklarım ve boğazım acıyo inşallah hasta olmam diyoz ohhhhh anlattım
Selam kızlar biz geldik bugün kontrolümüz var saat ikide haber veriyim dedim sonra yine uğrarım fırsat bulursam.