Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bişi olmaz canım ..önemli olan bebeğin durumunu görmek bakırköy ultramed i tavsiye etmişti bana doktorum orayada iyi diyolar

esracım slmlaar.gecmıs olsun kuzuum..sorunun bellı olması guzel olmus ınsallah tez zamnda kıstlerın bebek oluur :))))

ebrucum tum kemıklerıne omurgasına falan bakıyorlar değılmı.sorun varsa yapısal gorebılıyorlar sanırım dımı

evet canım aklına hangi organ gelirse ona bakıyolar kalpte delik varmı, el ayak parmaklarının sayısı ,mide ,dudak yarığı falan var mı,kemikler ,kanın akışı .........

Inşallah kepeklim iyiyim şükür canım en azından artık kafamda neden olmuyor sorusu yok olur inşallah ne diyim
Sen nasılsın bebiş nasıl?

sustunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hu hu kimse yokmu

bu arada bulantıların nasıl oldu handan..ben bı tek sabah uyandıgımda cıkartıyorum sonrası epey azaldı sukur..verdiğin kıloları almaya basladın mı..epey vermıstın dımıı..

bende burdayımmmmmm

kepeklim sana katılıyorum heryer çok pis gibi geliyo ama yapmakta istemiyorum haftasonu bari dinlenelim yaaaaaaaa

bu arada bulantıların nasıl oldu handan..ben bı tek sabah uyandıgımda cıkartıyorum sonrası epey azaldı sukur..verdiğin kıloları almaya basladın mı..epey vermıstın dımıı..

benide yol tutuyo araba ya binince gidiyorum sorma onun dışında bide yemek yiyemiyorum hala tost yiyorum o bastırıyo biraz yok gülüm hala kilo almadım 8 kilo vermiştim ya hala aynııııı canım

KIZLARRR ne güzel sohbetler etmişiniz öyle evhanda artık katıldı bize şükür,işlerimi bitirdim duşumuda aldım gelldim birazdan uzanıcam gözlerim kapanıyo,ya benim kasıklar ara ara neden ağrıyo kızlar normaldir dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…