- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak sen aşk olsun sen kıyamazsın bizi dövemeye ama:)
açılın uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldukkkkkkk çok şükür birazdaha iyiyiz siz nasılsınız bakayım
vayyyy haber spikerim benim ne güzel özet geçmişin sen öyle günün önemli başlıkları gibi buarada elektrikler kesildi şimdi geldi ondan geç yazıyommmmmmmmmmmmmmm
didoş naber hamişlik nasıl gidiyo aldın mı kilolarıben 9 kilodayım:26:
rodinia canım sen nasılsın var mı bi gelişme çalışmaya devam mı?
Selam kızlar biz geldik bugün kontrolümüz var saat ikide haber veriyim dedim sonra yine uğrarım fırsat bulursam.
rodinia çok geçmiş olsun canım
Slm kızlar ben geldim ama kötü geldim şimdi dr dan geliyorum ve yumurtaligimda birkaç tane küçük kistler varmış ve bebek olmasını onlar engelliyormuş ve regl ağrısı ondan dolayı şiddetli oluyormuş test yaptırdım salı çıkıcak çarşamba günü akşam saat 6 da randevum var yine gidicem klomen verdi dr birde ışte test sonucuna göre tedaviye başlıcak miş böyle ışte
Slm kızlar ben geldim ama kötü geldim şimdi dr dan geliyorum ve yumurtaligimda birkaç tane küçük kistler varmış ve bebek olmasını onlar engelliyormuş ve regl ağrısı ondan dolayı şiddetli oluyormuş test yaptırdım salı çıkıcak çarşamba günü akşam saat 6 da randevum var yine gidicem klomen verdi dr birde ışte test sonucuna göre tedaviye başlıcak miş böyle ışte
sağol canım.. gece rüyamdada bir çikolata yedim sorma gitsin:))) baktım sağlık muayenesine gitmek falan diyor hayırdır bakalım
canımtedavisi var enazından öyle düşün neden olmuyor demektense en azında şimdi sebebini biliyon inşallah en yakın zamanda ilaçlarla düzelirde sende hamiş kalırsın tatlımSlm kızlar ben geldim ama kötü geldim şimdi dr dan geliyorum ve yumurtaligimda birkaç tane küçük kistler varmış ve bebek olmasını onlar engelliyormuş ve regl ağrısı ondan dolayı şiddetli oluyormuş test yaptırdım salı çıkıcak çarşamba günü akşam saat 6 da randevum var yine gidicem klomen verdi dr birde ışte test sonucuna göre tedaviye başlıcak miş böyle ışte
didemmm fala baktırdın mı
rüyan hayır olsun canım yorumdan anlamam ama inşallah mutlu olacağım ağzının tadını yerine getirecek haberler alırsın
he baktırdım bacım karman çorman bişiler çıktı fala inanma falzszıda kalma
doğru inanmamak lazım ..ay sen bugün iştesin dimi ? havada ne kadar sıkıcı dimi öle oturuyoz bizde sevgili kocamla
inşallah canım benim biran önce yeni yıl hediyesi olarak gelsin bebiş haberimiz inşallahh
hava sıkıcı inşallah yarın son kez güzel olurda biraz dişarı çıkar gezeriz
senin kızın nasıl annei yavvv görüşemiyoz ne zamandır