Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

işler yogun mu bugun didem..kolay gelsin valla..gidiomusunuz bugun taksıme :))

handaaaaannn pabucu yarıım cık dısarıya konusalıım

işler yogun mu bugun didem..kolay gelsin valla..gidiomusunuz bugun taksıme :))

handaaaaannn pabucu yarıım cık dısarıya konusalıım

ay yoğundu bi rapor vardı hazırladım bitti size baktım kimse yoksa oturur dexter izlerim diyodum amma baktım ki handannn ve sen burdasın geldim

gül evde hasta yatıyomuş idrar yolları ,ltahaplanmış 39 derece ateşle yatıyomuş gebelik testide yapmamışlar hastanede günü geçmedi diye

haydaaa didem yaaw kız senın bagısıklıgın dustu zanlımca hamılelıkle..eskıden de bu kadar sık hasta olur muydun. :26:
doktorun vıtamıne baslamadı mı sana..

rodiiinn gıttın mı eltıcıne ne yapmıs sana kaffaltıyaa

gül evde hasta yatıyomuş idrar yolları ,ltahaplanmış 39 derece ateşle yatıyomuş gebelik testide yapmamışlar hastanede günü geçmedi diye

gülle tekrar konuşursan benimde geçmiş olsun dediğimi söylersin.. Sen bizim telekominikasyon müdiremizsin:)))))

yok daha uyuyor çağırınca giderim.. ama bu sabah baş ağrısı mide bulantısından öleceğim.. gecede kulağımın ağrısı tuttu...

doktor da aynını demişti bağışıklığın zayıf o yüzden antebe göndermedi ya beni hasta olursun diye bacı vitamin kullanıyom decavit sonraa kan hapi sonraaa magnezyum en son olarakta kalsiyuma başladık ecza dolabı gibi geziyom ortalıkta
bu kadar hasta olmazdım yani bünyem zayıf ama ayakta atlatırdım hamile kaldığımdan bu yana ayakta atlatamıyorum

ayy yaa gulun cektıgıde sıkıntı yawww.oda cok sık hastalanıyor.Allah yardımcısı olsun..

tuh keske bı kan testı yapsalarmıs yaaw bende bugn haber gelır dıodum..

gülle tekrar konuşursan benimde geçmiş olsun dediğimi söylersin.. Sen bizim telekominikasyon müdiremizsin:)))))

tabiki sölerim tatlım eşi akşam işe gidecekmiş kayınvalidesini arayacaktı gece yanında kalsın diye ondan kapattım teli ararıöm birazdan yine bu arada bugün zeynonun doğum günü onada msj attım şimdi handanı da arayıp bağıracam geliyo yazmadan gidiyo

bende sabah bı hapsırık krızıyle uyandım.ama sımdılık bıseyım yok sukur.işallah bendehasta olmam tam mevsımı..
epeyde alıomussun dıdos yaw vıtamın mıneral..meyvenıde eksık etme haa..

rodıncıım senın neden bulanıo mıden bacım yaaw..kulak ıltıhabıyla alakası varmı

meyvemi ihmal edermiyim hiç kızzzzzz obezim bilmiyonmu inşallah hasta olmazsın kuşum bende çok hapşırıyom iş yerindekiler bebek büyüyo o yüzden hapşırıyosun diyo :82:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm didoş mesajını alınca yettim bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm didoş mesajını alınca yettim bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yetecen tabi kızım nere gidiyon sen ya kime küsüyon kızımla gelir seni döveriz haaaa o bebiş bi doğsun şimdi o karnında bişey yapamam ama o doğunca döveriz seni kendim gibi cazgır bi kız doğuracam bilgin olsun

bilmiyorumki olabilirde.. bir haftadır antibiotik aldım.. bitmesine rağmen gece yine az az ağrıdı... korunmuyoruzda bukadar çabuk hamiş olacağımıda sanmam.. ama kaç gündür baş ağrısı ve bulantı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…