Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yeniden slm kıslarrrrr ben titriyorumyaaaa içim titriyooooo patron gördü ilaç alıverimmi diyo bankaya gitti yok dedim içtim. eve göndersene dimi. alammmm bugünü bi yapsam bişi istemiyom gerçi son 4-5 gündür ben iyi deilim akşamları özellikle. erken çıkarsam hastaneye gidicmmm. hem hcg yaptırcam hemm muayene olcam neyim varmış.açımmmmmmmmmm ama yiyemiyom midem kalkıyo. kötü üşüttüm herhalde

tatlım hala titriyomusun ya

Son düzenleme:
yeniden slm kıslarrrrr ben titriyorumyaaaa içim titriyooooo patron gördü ilaç alıverimmi diyo bankaya gitti yok dedim içtim. eve göndersene dimi. alammmm bugünü bi yapsam bişi istemiyom gerçi son 4-5 gündür ben iyi deilim akşamları özellikle. erken çıkarsam hastaneye gidicmmm. hem hcg yaptırcam hemm muayene olcam neyim varmış.açımmmmmmmmmm ama yiyemiyom midem kalkıyo. kötü üşüttüm herhalde

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hcg baktırcak iananmıyorum hani 20 gün geçivercekti sonra yapcaktın test :))
tatlım şaka bi yana dikkat et kendine bebişten olurmu ki bunlar hiç bilmiyorum bencede dr gitsen iyi olcak

uleynnnnnnnnnnnnnn melis günaydın dedik dimi kepekli kız varmı taksimde çilekkkk arkadaşlar gül galiba hamile uyku sersemi telde konuştuğumdan bunu anladım bu ay tutturdu bence

kıs nerden çıkardın daha fol yok yumurta yok. hamile fln. gerçe içimede benim öyle doğuyo ama psikolojikde olabilir. dün akşam karnım ağrıyo elimi göbüşe koydum allahm verdinmi karnıma kızımı didim birden ağzımdan kaçtı. tabiii psikolojikde olabilir.
canın çilekmi istiyo bidenenmmm iyimisin buarada akşamm çok çaldırdım kusura bakma misafirin varmış ebrar aramadı snra aramış kaynanamla konuşuyodum. çok kötüydüm akşam bir ortak aradım kendime

kız boşversene yaşı falan yaa

kız öyle deme çocuğumla aramızda çok yaş farkı olacak.. Gerçi ben minik gösteriyorum ama :))... eşimde benden küçük buyüzden şanslıyım aman ne bileyim yaa....

ayy o pisikoloji bendede vardı bi hesapladım yafff daha 33 e gircekmişim kendi kendimi büyük söledimm

aman girme o psikolojiye fena valla... eşim dövecek sonunda bu yaş konusunun sürekli açılmasından...:))

tatlım hala titriyomusun ya

hemde nasılllll içim titriyoo.
ebrarımm buay nidense erkenden test yapmak istiyom bide bukadar halsizlik rahatsızlık olunca yaptırimde öğrenim varsa yoksa çareme bakim. karnım fln çok ağrıyo akşamları kasıklarıma giriyo sancı. bian önce öğrenmek istiyom buay.

ebrarımm buay nidense erkenden test yapmak istiyom bide bukadar halsizlik rahatsızlık olunca yaptırimde öğrenim varsa yoksa çareme bakim. karnım fln çok ağrıyo akşamları kasıklarıma giriyo sancı. bian önce öğrenmek istiyom buay.

patronun gelsin sen çık git bakıym doktora

Ebrarımm buay nidense erkenden test yapmak istiyom bide bukadar halsizlik rahatsızlık olunca yaptırimde öğrenim varsa yoksa çareme bakim. Karnım fln çok ağrıyo akşamları kasıklarıma giriyo sancı. Bian önce öğrenmek istiyom buay.

haklısın gülüm bencede bian önce yaptır yoksa bu halde devam edemezsin hiçbir şeye

adam değiştircek valla yakında beni hergün buay hastaydım gece aradım gene neyin var diyo. bıktı napsın. eee yaşlandımmmm herşey çıkıyo demi rondina :)))) :KK60:

kıs nerden çıkardın daha fol yok yumurta yok. hamile fln. gerçe içimede benim öyle doğuyo ama psikolojikde olabilir. dün akşam karnım ağrıyo elimi göbüşe koydum allahm verdinmi karnıma kızımı didim birden ağzımdan kaçtı. tabiii psikolojikde olabilir.
canın çilekmi istiyo bidenenmmm iyimisin buarada akşamm çok çaldırdım kusura bakma misafirin varmış ebrar aramadı snra aramış kaynanamla konuşuyodum. çok kötüydüm akşam bir ortak aradım kendime

benimde içimden öyle geçiyoda o yüzden didim di ay bacım duymamışım zaten ben tlf nu allahım akşam akşam kapıya gelip evdemisin diye sordular ya bi ara önce dimiiiiiiii zaten uyuz ediyolar beni dün de biton laf soktum

gönderirmi bilmommm ki. gıcık herif.. 2 gündür çok yoruldum oda çıkıyo benden. ayrıca farklı belirtilerde var kafam karıştı vaf.

oy oyy oyyy gülüm de hade git çabuk öğrende gel yaw bugünü güzel bi haberle kapatsak ne olur sankim yaw

Kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama bişi yazamıyorum hiç halim yok en iyisi ben kaçar siz devam edin bir ara gelir sohbetin bir yerinden yakalarım gene sizi:)

Gülüm bu mubarek cumanın yüzü suyu hür*****e dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallah:)

adam değiştircek valla yakında beni hergün buay hastaydım gece aradım gene neyin var diyo. bıktı napsın. eee yaşlandımmmm herşey çıkıyo demi rondina :)))) :KK60:

çıkıyor çıkmazmı... hele çalışırken aynı senişn gibiydim... şimdi evde yatıp yuvarlanmama rağmen yorgunluktan ölüyorum...

Gülüm bu mubarek cumanın yüzü suyu hür*****e dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallah:)

allah razı olsun cnmmm inşallah sende tez zamanda alrsın kucana bebişini. didemim sesin düzgün bacım izin alamassın.
ebrarımm nasip artık ama kararlıyım test yapıcam yormuycam sizi.

ahanda ateş yükseldi titreme geçtiiiii. hapda içtim halbukii ay nie yükseliyo yaaa sadece vücudum kırgın yorgun bundan ateş yükselirmi. gelsin izinalmaya çalışcam

X