Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok bacım meyve hiç istemiyom,sadece çiğköfte istiyommm allahtan eşim fazladan 1paket daha yaptırmış artık gelirr gider yarim gari.....

yawrucum keşke yakın olsak da kendi ellerimle yapsam sana
sonrada oturup beraber yesek :)))üzerine limonda sık aboooooooo

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kuşum yaaa akşam misafir baskınına uğradım o yüzden arayamadım seni:KK43: Nasılsın hayırlı cumalar:)
Nimetcim Allah dualarını dysun ve kabul etsin inşallah:)

Günaydın kuşum yaaa akşam misafir baskınına uğradım o yüzden arayamadım seni:KK43: Nasılsın hayırlı cumalar:)

Amin canım benim...Buaralar 35 yaş psikolojisine tutulmuş durumdayım... :)))

günaydın bidenem hoşgeldinnnnnn
hoşbuldum tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırlı cumalar kuşum iyiyi saol sen nasılsın ay akşam banada çat kapı kaynanamlar geldi ay ne sinir oldum anlatamam bilsem kapıyı açarmıydım

günaydınnn didoşşcuğummmm. nasılsın bakem bakemmmm
iyiyim nimetim sen nassın yavrummmmmm

yeniden slm kıslarrrrr ben titriyorumyaaaa içim titriyooooo patron gördü ilaç alıverimmi diyo bankaya gitti yok dedim içtim. eve göndersene dimi. alammmm bugünü bi yapsam bişi istemiyom gerçi son 4-5 gündür ben iyi deilim akşamları özellikle. erken çıkarsam hastaneye gidicmmm. hem hcg yaptırcam hemm muayene olcam neyim varmış.açımmmmmmmmmm ama yiyemiyom midem kalkıyo. kötü üşüttüm herhalde

uleynnnnnnnnnnnnnn melis günaydın dedik dimi kepekli kız varmı taksimde çilekkkk arkadaşlar gül galiba hamile uyku sersemi telde konuştuğumdan bunu anladım bu ay tutturdu bence

X