Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

aynen katılıyorum sana tatlım

bende bende katılıyorum hem beni düşün handan aylardır bebek diye dövünüyom kocamla aram kötü ve sürekli bunları anlatıp karıların canını ssıkıyom bıksalardı benden bıkarlardı hem bebişin var hamileliğinin gelişimini anlat bize neler yaşıyon onları anlat konuşcak çooook şey var:)

bende iyiyim canım benimmmmm ne olsun derse geçecektim bi bakayım dedimmm
ebrarcım csanırım bu ay ilaç kullanmadan regli olacağım sistemde bu gün yumurtlama olarak görünüyor ve yumurtluyorum sanırım ayrıca ilaç kullanmadım bu ay ve korunmasız ilişkim oldu dün gece ayyy çok heyecanlıyım

yemin ediyorum ok öyle büyük bi acı evet ağrıyo ama adet sancısı kadar yemin edrim ama sen böyle düşünerek gidersen acır tabi sanki tek giren oooooo

Başka bişi girmiyo kız:) Amaaan bak benim terbiyemi bozcak şimdi henüz doktorum istemedi ama isterse diye korkuyom ben sana güveniyom acırsa yolarım saçlarını ama:)

bende iyiyim canım benimmmmm ne olsun derse geçecektim bi bakayım dedimmm
ebrarcım csanırım bu ay ilaç kullanmadan regli olacağım sistemde bu gün yumurtlama olarak görünüyor ve yumurtluyorum sanırım ayrıca ilaç kullanmadım bu ay ve korunmasız ilişkim oldu dün gece ayyy çok heyecanlıyım

wallamı kız hadi bakalım inş. Tutar be yawrum

evet çektircem canım ama bu ay durcam önümüzdeki ay çektircem inşallah bakalım... acısından ziyade bişey çıkarsa diye korkuyorum...senin nasıl çıktı varmı bişey...

bi şey çıkmadı zaten bi doğum yapmıştım ben belki tüplerde enfeksiyon varsa diye çekildi o ilaç açarmış yolları

mrblar ben yeni üyeyim bende 1 yıldır korunmuyorm tüm testleri yaptırdım temiz çıktı fakat olmuyor :44:
çalıştığım için doktorlara çok vakit ayıramıyorum bunu kafama çok takmaya başladımm :KK43:

X