Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kepeklim aslında ben sürekli tedavinin yanında bitki kürlerinide deniyorum kestane balı çörek otu tarçın karışımı,soğan incir kürü bunları denedim işe yaramadı...sütle maydonoz buharı duydum denemek istiyorum ama onada eşim kızıyo kocakarı işleri yapma kendi kafana göre diyo...ama ben adetim bitince yinede yapcam onu...2 yıl oldu ben evleneli klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedim yumurtlama normal eşimin tahlilleride nomal ama hamile kalamadım yüzde doksan rahim kanallarında türlerde falan bişey var yada hiç birşey yok zamanı var bilmiyorum ki...

canım benimde aynı sorun yok görünüyo hsg çektir bi

kızlar bugüne kadar sizi üzdüysem ve incittiysem hakkınızı helal edin çok emeğiniz var bende ama bilmiyorum alınganım buaralar olabilir eskiden değildim sanırım hamilelikten ama olsun bugün rodinanın dediklerine çok canım sıkıldı evet konuşcak bişey bulamıyorum eskiden böyle değildim ne bileyim ama kimsede benle konuşcak sohbet açmadı belki ben yanlış düşünüyorum yada benden sıkıldınız oda olabilir ama neyse beni suçluda görebilirsiniz takdir sizin rabbim şuan hamile olmayı bekleyenleri tez zamanda sevindirsin ve hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bundan sonra girsemde yazmıcam bi bakarım nasılsınız diye okadar haberiniz olsun kızlar bugün çok ağladım bunları yazarkende ağlıyorum şuan ama artık vedalaşmanın vakti geldi sizlerle hepiniz kendinize iyi bakın tekrar hakkınızı helal edin hoşçakalın ve ALLAHA EMANET OLUN

Yaaaa saçmalama nere gidiyon bakalım daha cozutcaz şuna bakın oyun bozanlık yapıyo küsmek yok nasıl bırakıp gidersin bizi? Sen sadece hamilelik alınganlığındasın izin vermiyorum dur durduğun yerde küserim bakkkk:)

evhan canım hayırdır ya ne küsmesi ne bıkması o nerden çıktı kimse senden bıkmadı bende yazıyom bazen kimse görmüyo yazmıyo napayım bende mi bırakayım sizleriii ben onların yazdıklarını okuyınca bile mutlu oluyorum saçmala ma bizi bırakmaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

evhan canım hayırdır ya ne küsmesi ne bıkması o nerden çıktı kimse senden bıkmadı bende yazıyom bazen kimse görmüyo yazmıyo napayım bende mi bırakayım sizleriii ben onların yazdıklarını okuyınca bile mutlu oluyorum saçmala ma bizi bırakmaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:

o arkadaş kim bilmiyorum ama benim de yazdıklarıma cevap gelmiyo yok ama küsmek beni unutmalarına izin vermiyeceğim

Aynen öyle kuşum cıııııs acır acımamış diyo ama yalan kandırık ediyo beni acır kesin:) Seyime kocaaaa şeyi sokacaklar:) Acımazmı hiç:)

yemin ediyorum ok öyle büyük bi acı evet ağrıyo ama adet sancısı kadar yemin edrim ama sen böyle düşünerek gidersen acır tabi sanki tek giren oooooo

handancımm bırakma bizleri bende eskisi gibi giremiyorum ama olsun canımmm üzme kendini canım benimm bak bebişinde üzülecek bazen banada oluyor kızların sohbeti koyu oluyorslm veriyorum sayfalar çabuk geçtiğinden görmüyorlar sen üzme kendiniiiii kuşummmmmmm

X