Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar olmassa siz bana da bi bitki ot çöp bişeyler tavsiye edin olmaycak böyle birşeyler yapmam lazım sanırım artıkkkkk anne olmak için ama ne sorunum var onuda bilmiyommm

kızlar olmassa siz bana da bi bitki ot çöp bişeyler tavsiye edin olmaycak böyle birşeyler yapmam lazım sanırım artıkkkkk anne olmak için ama ne sorunum var onuda bilmiyommm

Doktora gitmeyi denesene deli vahiy inmez sana söyliyim:)

ay durun ulen yaz yaz çeneniz düşmüş geçmişi okuyacam diye sinir geldi zati belim ağrıyor.

heh agzımdan aldıın...eferim seni genel sekreterim yapayım bari..

Doğmamış bebelere don biçiceeez..
ücretsiz isim koyucaz,doğunca kulaklarına üfliceez..
Doğumu yaklasan annelere kırmızı lohusa taçları takıcazz..

Yaz kızım bunları bi kenara.

tamam canım teklifini düşüncem :KK9::KK9::KK9:

oldu olacak doğumlara da girin:)
bak benim tecrübem var bi iki kere girdim doğuma
kız bide geçen karının biri doğumhaneye yetişemedi de koridorda doğurdu canlı doğum izledik:KK9::KK9::KK9:

kızlar bugüne kadar sizi üzdüysem ve incittiysem hakkınızı helal edin çok emeğiniz var bende ama bilmiyorum alınganım buaralar olabilir eskiden değildim sanırım hamilelikten ama olsun bugün rodinanın dediklerine çok canım sıkıldı evet konuşcak bişey bulamıyorum eskiden böyle değildim ne bileyim ama kimsede benle konuşcak sohbet açmadı belki ben yanlış düşünüyorum yada benden sıkıldınız oda olabilir ama neyse beni suçluda görebilirsiniz takdir sizin rabbim şuan hamile olmayı bekleyenleri tez zamanda sevindirsin ve hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bundan sonra girsemde yazmıcam bi bakarım nasılsınız diye okadar haberiniz olsun kızlar bugün çok ağladım bunları yazarkende ağlıyorum şuan ama artık vedalaşmanın vakti geldi sizlerle hepiniz kendinize iyi bakın tekrar hakkınızı helal edin hoşçakalın ve ALLAHA EMANET OLUN

feyza yaa eger acelen yoksa bi ayda şu bitki kürlerini dene derim, ben nasıl olsa bi ay sonra olmassa filmi cektirirsin...

kepeklim aslında ben sürekli tedavinin yanında bitki kürlerinide deniyorum kestane balı çörek otu tarçın karışımı,soğan incir kürü bunları denedim işe yaramadı...sütle maydonoz buharı duydum denemek istiyorum ama onada eşim kızıyo kocakarı işleri yapma kendi kafana göre diyo...ama ben adetim bitince yinede yapcam onu...2 yıl oldu ben evleneli klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedim yumurtlama normal eşimin tahlilleride nomal ama hamile kalamadım yüzde doksan rahim kanallarında türlerde falan bişey var yada hiç birşey yok zamanı var bilmiyorum ki...

tamam canım teklifini düşüncem :KK9::KK9::KK9:

bak benim tecrübem var bi iki kere girdim doğuma
kız bide geçen karının biri doğumhaneye yetişemedi de koridorda doğurdu canlı doğum izledik:KK9::KK9::KK9:

Ohaaa anaaaam maşallah:) Hastanedemi çalışıyodun sen kız?

kızlar bugüne kadar sizi üzdüysem ve incittiysem hakkınızı helal edin çok emeğiniz var bende ama bilmiyorum alınganım buaralar olabilir eskiden değildim sanırım hamilelikten ama olsun bugün rodinanın dediklerine çok canım sıkıldı evet konuşcak bişey bulamıyorum eskiden böyle değildim ne bileyim ama kimsede benle konuşcak sohbet açmadı belki ben yanlış düşünüyorum yada benden sıkıldınız oda olabilir ama neyse beni suçluda görebilirsiniz takdir sizin rabbim şuan hamile olmayı bekleyenleri tez zamanda sevindirsin ve hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bundan sonra girsemde yazmıcam bi bakarım nasılsınız diye okadar haberiniz olsun kızlar bugün çok ağladım bunları yazarkende ağlıyorum şuan ama artık vedalaşmanın vakti geldi sizlerle hepiniz kendinize iyi bakın tekrar hakkınızı helal edin hoşçakalın ve ALLAHA EMANET OLUN

ya tatlım neden böyle yapıyorsun

kızlar bugüne kadar sizi üzdüysem ve incittiysem hakkınızı helal edin çok emeğiniz var bende ama bilmiyorum alınganım buaralar olabilir eskiden değildim sanırım hamilelikten ama olsun bugün rodinanın dediklerine çok canım sıkıldı evet konuşcak bişey bulamıyorum eskiden böyle değildim ne bileyim ama kimsede benle konuşcak sohbet açmadı belki ben yanlış düşünüyorum yada benden sıkıldınız oda olabilir ama neyse beni suçluda görebilirsiniz takdir sizin rabbim şuan hamile olmayı bekleyenleri tez zamanda sevindirsin ve hamile olanlarında bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bundan sonra girsemde yazmıcam bi bakarım nasılsınız diye okadar haberiniz olsun kızlar bugün çok ağladım bunları yazarkende ağlıyorum şuan ama artık vedalaşmanın vakti geldi sizlerle hepiniz kendinize iyi bakın tekrar hakkınızı helal edin hoşçakalın ve allaha emanet olun

aman ya nerden çıktı şimdi bu handan kimse senden sıkılmadı kimse seni suçluda görmüyor
ne vedalaşması ya allah aşkına boşver unut herşeyi

Yok kız üzülmedim bunada şükür ben zaten kendimi hamilelikten çok regl olmaya hazırladım vardır bunda da bir hayır yarın belki dr giderim

Esra cumartesiyi bekle ***** den randevu al ona git:) Hayırlısı olsun bakalım o ne diycek sana?

X