Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebrarcım iyi akşamlarrrrrrrrr
kızlar görüşürüz kuzumu okuldan almam lazım öptüm hepinizi canlar
bana böle öpücük göndermiyon ama dünür kızı vermiycem sana
valla dünür böyle giderse zatiiiiii benim oğlanla senin kızın arası baya olacak baksana bu ayda tutmadııııııııııı sanırım ben senin 2. çocuga anca yetişim bu hızla ama tabiki sanada kucak dolusu
Gülün patronuna melisanın hastanesine içinden sövdü bugün didem karısı ben duydum:)
Hem travesti sesiyle de taciz edecekti adamı yazık dimi:)
AFR Beni de öppppp:) ya bişi sorcam ben ilk ay yazdığımda beni kesin hamile ilan eden bitli karı sendin dimi oyacam seniiiiiiiiiiiiiii:)
mrblar ben yeni üyeyim bende 1 yıldır korunmuyorm tüm testleri yaptırdım temiz çıktı fakat olmuyor :44:
çalıştığım için doktorlara çok vakit ayıramıyorum bunu kafama çok takmaya başladımm
öylemiiiiiiiiiiiiiiii ne iyi etmiş valla bende hep yapıyom onuda ama yapcak bişi yok gülüm.
seni de öpeyim hayatıom ayıp ettin bu arda ben gribim sizede bulaşmaz dimi öpünce evet hayatım o bitli bendimmmmmmmmmm malesefffff sende durum ne şu anda
anladım tşk ederim zkol ama çok hassasım neden bilmiyorum kistim vardı doğum konrol hapı kullandım 1 ay ve şimdi adetim yeni bitti
evet tatlım sabah baya sövdüm stres attım valla
bende öpüymmüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü