Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

zeynep kocana söyleeeeeeee senden bişey rica edebilir miyim hayatım de beni şeyder misinnnn rica etsem tabi sende istersen deeeee onun dikkatini çek sen istemeden o istesinnnnn

Akşam dedim bana seks kölenmişim gibi davranıyon dedi:)

bende sevgi memnun oldum 1 tane varmış bnde bakalım hayırlısı :)

Canım d.k. hapları kişilik bozukluğu yapar onu atman 2-3 ayını alır o yüzden sıkma kendini herşey olacağına varır hamileler var diyemiyorum ama ben gidip suç işleyeyim de geleyim en çok didem isterdi sanırım:) Doğur beraber yapcaz kanka şimdi sana cıs elini yakar valla:) Memnun oldum sevgicim:)

zeynep senin koca da iyiyimiş ha koptummm sende desene bende senin kölen izavrooo yum

eşim çok anlayışlı zaten boşuna kendini sıkıyorsun akışına bırak diyor hem daha 1,5 yıldır evliyiz

evhancıım cicim hepimizin sıkıntılı zamanları geçtii hormonlarımız cok saglıklı değiller biliyorum o yüzden böyle şeylere üzülme olur mu..hepimiz sıkıntılarımızı dağıtıyoruz burada sende oyle yapmaya calıs işi gargaraya vur.mutlu ol olur mu bebişinide üzme... :KK48:

hepiniz sağlıcakla kalın kepekli kacar ..zira alemler beni bekliyor...didoş manavı bulursam haber edecem sana yarın..şişmesin bi yerin

X