Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

takma kafana en azından aranızda sorun yokmuş ya benim yerimde olsan ne yapardın beni iki kere sinir krizi geçirtip hastanelik yatı ve hala kapıma gelebiliyo

kıızlaar napıosunuz bakeem..kaynatmısınız yıne bır kaynana muhabbetidır gidiyor..sizin gibi geinlerle başa cıkılmaz valla..

4 ay olunca öğrenirsin cinsiyetini bebğin ultrasonda ilk gördüğünde görüntüsü nasıldı bi anlat bakalım cinsiyetini tahmin edebilecek miyim
tatlım ilk gördüğümde adını fasulye koymuştum
ebrar berra ismini çok seviyorum ben kızım olsaydı düşünüyordum.hem kolay söylemesi
ewet benimde hoşuma gitti bu isimler ama seçemedim

Ebrarcim mina ve berra ismi güzel bence
walla tatlım daha bebiş falan yokken mina aklımdaydı

biz hep böyleydik kız evimizin arası 10 dakika biz ayda 1 ancak gideriz eşim bayramda çok görüştük biraz görüşmeyelim diyo

kocanaın erkek kardeşi yok mu varsa kızımı vericem şöyle ana düşkünü olmayan varsa aklınızda olsun şimdiden bakın işte

sormayın kızlar dün pederi fena bozmuşum yaa
nasıl etsem de gönlünü alsam bilmiyorum:)
bir laf dedim ama onlar da burama getirdiler iyice

ayyy nededin kızzz,yazık yaşlı adama...

didemcim kayınpederler gelinlerini çok severler kocan gitmesede sen arayı sıcak tut bence,hayır dualarını al,ilerde senin çocukların ve evinin mutluluğu için nasıl fayda edicek bak gör.melisa dediydi dersin...
ben 11 yıldır alt lı üstlü oturdum kayınvaldemlerle,şimdi amasyada oturuyorlar geçici olarak,ama onlarla olunca içime bir huzur geliyo tarif edemiyorum size....
fazlası basıyo tabi,en iyisi benim gibi yapın arayı bozmayın ama fazlada samimi olmayı gerçi ben kaynanamla anne kız gibiyiz,allah razı olsun bir işim düştüğü zaman hemen gelir bakar bana.

tatlım ilk gördüğümde adını fasulye koymuştum

ewet benimde hoşuma gitti bu isimler ama seçemedim

walla tatlım daha bebiş falan yokken mina aklımdaydı

böyle ilk gördüğünde eli ve ayakları minicik belli oluyorsa erkek oşuyo hiç belli değilse kız benimkinde berlli değildi gerçektende kızım oldu

ooooooooooooo ben nasıl tatlı dilliyim ayda 1 görüşürüm amaaaa dil var bende sen merak etme

ya haklısın canım da,bend ebiliyorum o boyutu düşünüyorum hep ama,çok sıktı artık.şimdi bi hakemlik yaparmısın.

yarıneşimin kadrolu alım için sınavı var kazanırsa inşaalah yeniden tayin olucak.kayınpederim de sürekli deyip duruyor,aman kazan oğlum da yakınımıza gelin diye.nerden biliyorsun yakın olacağımızı.anlayacağın hep dua edip duruyor hehrlade böyle yakına gelelim diye.e benim düşüncem de şu ki (uzakken bile iyi olamıyoz böyle,geldimi gitmek bilmiyorlar,çoğu fikirler falan uyuşmuyor azcık cahillik de var,eksi adamlar sonuçta,bide yakın olsam tamam artık)
bide memlekete gitmeyi hiç mi hiç istemiyorum ben.ilerde inşaallah diyorum ama tabi herşey nasibtir biz bilemeyiz.arabada eve dönüyorduk öyle bişey demişti yine,bende dedim ki '' baba neden hep yakın olun diye ısrarla dua ediyorsun da,hayırlısını ver rabbim demen lazım,ve bazen belkide insan yakın olmayı istemeyedebilir,nedne ısrarla bunu söylüyorsunuz''
anam bi bozuldular bu lafa,seslenmedim ama hayırlısını iste herşeyin demi ama,bide istemediğimi bilsinler yakında olmayı,tabi köyde herkesin oğlu gelini yanınd abiz uzaktayız ya canları sıkılıyor.

böyle ilk gördüğünde eli ve ayakları minicik belli oluyorsa erkek oşuyo hiç belli değilse kız benimkinde berlli değildi gerçektende kızım oldu

canım ilk gördüğümde fasulyeydi sonra ufacık tomurcuk gibi kolları çıkmaya başlamıştı sonra bidaha da gitmedim c.tesi gitcem bakalım

düşündüklerin yaşadıklarınla orantılı farklı yaşasan öyle düşünmezsin bence

hımmmm evet cnm anladım seni,sen niyetini belli etmişsin zaten,boşwer sen yinede onlarla direk deilde eşinle görüş bence daha iyi olur soğursan onlardan daha yüzünüze filan bakmazlar neme lazım...
benim eşimde aynı dideminki gibi pek istemez sık sık görüşmeyi,zaten kayınpeder hep söyler bana sen ve çocuklar açığı kapatıyosunuz,yoksa bununla hayatta anlaşamıyorz diye eşim için diyo....

hayırlısını istemek lazım,köye gitsem ben ne yapacam yaa,okul sorun çevre sorun,zaten oldum olası sevmem köyü,olursa konya merkezdir düşüncem hep.
ana babanın duası kabul olur,kendine göre dua edeceğine,bizim hayrımızı istesin.deyip durmasın diye dedim.
bide hep eşim bana der bana deyip durma diyeceğin bişey varsa kendin de onlara diye,al işte deyiverdim şimdi bişeyler deyip gönlünü almak lazım.az soğuk duruyr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…