Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi bakalım canım inş. olur ya
rabbim yardımcısı olsun
slm hanımlarrr,çarşıya çıktım nevresim takımı aldımmm ,küçük figürlü havlulardan aldımmm geldimm,ama yemek yapıcam az oturcam.uykumda var zaten.
amin aminnn inşaallah.bizimkilerde eve yerleştiler maşaallah :) naparız bilmem:)zaten çok iletişimim yok kayınpederle falan.çok sıkılıyorum yaa
benden tavsiye yanlarında sürekli iş yap oturma evde rahat oturmalarına müsade etme sürekli bi iş çıkar fahat edemeynce kaçıyolar hani ben öyle yaptım etkili olduhoşbuldum didem sağol.kaynanayla uzak olayım diyorum yine gelip başımda bitiyorlar nolcak benim halim be yaw
hoşbuldum didem sağol.kaynanayla uzak olayım diyorum yine gelip başımda bitiyorlar nolcak benim halim be yaw
kaynananlarmı sizde allah kurtarsın öyleyse
reyyancım valla allah kurtarsın ne diyekkkkkk
benden tavsiye yanlarında sürekli iş yap oturma evde rahat oturmalarına müsade etme sürekli bi iş çıkar fahat edemeynce kaçıyolar hani ben öyle yaptım etkili oldu
üzüldüm valla ayyy ben yine kaynanama hiç gitmiyom en son bayramda görmüştüm
neden gitmiyon bacım aranızmı yok,fazla yüz göz olmamak iyidir herzaman ama bukadarda arayı açmakda iyi deil cnm benim.
biz hep böyleydik kız evimizin arası 10 dakika biz ayda 1 ancak gideriz eşim bayramda çok görüştük biraz görüşmeyelim diyo