Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

slm hanımlarrr,çarşıya çıktım nevresim takımı aldımmm ,küçük figürlü havlulardan aldımmm geldimm,ama yemek yapıcam az oturcam.uykumda var zaten.

melisa canım hoş geldinnnnnnnnn hayırlı olsun pek erken başladın kız alış verişe bu hızla gidersen adamın kartta limit koymayacan

slm hanımlarrr,çarşıya çıktım nevresim takımı aldımmm ,küçük figürlü havlulardan aldımmm geldimm,ama yemek yapıcam az oturcam.uykumda var zaten.

iyi valla alış verişte uykun yok bize gelince uyu yok öyle uyumak otur yaz bize lütfennnnnnnnnn

hoşbuldum didem sağol.kaynanayla uzak olayım diyorum yine gelip başımda bitiyorlar nolcak benim halim be yaw :KK9: :KK9:

hoşbuldum didem sağol.kaynanayla uzak olayım diyorum yine gelip başımda bitiyorlar nolcak benim halim be yaw :KK9: :KK9:
benden tavsiye yanlarında sürekli iş yap oturma evde rahat oturmalarına müsade etme sürekli bi iş çıkar fahat edemeynce kaçıyolar hani ben öyle yaptım etkili oldu

nye bilmiyom ama oynayasım var kızlar açın bi müzik te iki kıvırak yoksa bu hayat böyle geçmez

ebrar görümcemle konuştum o çalışma avukatı yasayı sorum 1 2 haftaya kesin çıkacak görürsün dedi oda benim için yakından takip ediyormuş sadece memurları değil tüm çalışan anneleri kapsayacakmış

hoşbuldum didemcimmmm....
sungercim sorma çok uykum geliyo bu aralar...
afrcım hoşbuldum cnm,yok bişi demez kimin için çalıyo canım,harcıcam tabi gereksiz asla harcamam olmaz oda bilir bunu...
dünkü aldıklarımı gösterdim,güzel ama ben sana daha iyisini alıyim madem ihtiyacın var neden bana söylemiyosun dedi.

kaynananlarmı sizde allah kurtarsın öyleyse

reyyancım valla allah kurtarsın ne diyekkkkkk

benden tavsiye yanlarında sürekli iş yap oturma evde rahat oturmalarına müsade etme sürekli bi iş çıkar fahat edemeynce kaçıyolar hani ben öyle yaptım etkili oldu

pehh sağolun yaa :KK9:, hep uyuz kocamın yüzünden,anasına bayram dönüşü illa beraber gidelim dedi,vazgeciremedim,şimdi başının etini yiyom evde gitsinler artıık diye :)hayır aslında bi sorunumuz yok onlarla çok iyiler ama k.pederin yanında falan pek rahat edemiyom ben,bide çok sıkılıyorum,geldilermi 10 15 gün kalsınlar bişey demem inan yaa,ama senede br geliyorlar pir geliyorlar 1 aydan aşağı kalmıyorlar,ona sinir oluyorum.zaten eşimle aramı yeni yeni toparlamya çalışırken sinir oluyorum iyice

sormayın kızlar dün pederi fena bozmuşum yaa :KK9:
nasıl etsem de gönlünü alsam bilmiyorum:)
bir laf dedim ama onlar da burama getirdiler iyice

reyyancım öyle deme ne ekersen onu biçersin,çocuğunuz olsun bak fikirleriniz nasıl deişicek,ya aynısını gelininiz sizlere yapsa nolcak......
ben kaynanacı deilim ama kendimede böyle yapılsın hiç istemem,benim arkadaşlarımın çoğunun kaynanası memeleketten gelip 4 ayı kışı burda geçirip gidiyolar,onlarda rahat deil tabi ama yapcak bişey yok eşinin ve senin için büyüklere ihtiyaç oluyo arada.....

X