ya haklısın canım da,bend ebiliyorum o boyutu düşünüyorum hep ama,çok sıktı artık.şimdi bi hakemlik yaparmısın.
yarıneşimin kadrolu alım için sınavı var kazanırsa inşaalah yeniden tayin olucak.kayınpederim de sürekli deyip duruyor,aman kazan oğlum da yakınımıza gelin diye.nerden biliyorsun yakın olacağımızı.anlayacağın hep dua edip duruyor hehrlade böyle yakına gelelim diye.e benim düşüncem de şu ki (uzakken bile iyi olamıyoz böyle,geldimi gitmek bilmiyorlar,çoğu fikirler falan uyuşmuyor azcık cahillik de var,eksi adamlar sonuçta,bide yakın olsam tamam artık)
bide memlekete gitmeyi hiç mi hiç istemiyorum ben.ilerde inşaallah diyorum ama tabi herşey nasibtir biz bilemeyiz.arabada eve dönüyorduk öyle bişey demişti yine,bende dedim ki '' baba neden hep yakın olun diye ısrarla dua ediyorsun da,hayırlısını ver rabbim demen lazım,ve bazen belkide insan yakın olmayı istemeyedebilir,nedne ısrarla bunu söylüyorsunuz''
anam bi bozuldular bu lafa,seslenmedim ama hayırlısını iste herşeyin demi ama,bide istemediğimi bilsinler yakında olmayı,tabi köyde herkesin oğlu gelini yanınd abiz uzaktayız ya canları sıkılıyor.
bana göre düşüncelerini söylemek güzel tabi kırmadan ama bazen çok bunaltıyorlar onların mutluluğu senin bütün hayatının önüne geçiyo