ya haklısın canım da,bend ebiliyorum o boyutu düşünüyorum hep ama,çok sıktı artık.şimdi bi hakemlik yaparmısın.
yarıneşimin kadrolu alım için sınavı var kazanırsa inşaalah yeniden tayin olucak.kayınpederim de sürekli deyip duruyor,aman kazan oğlum da yakınımıza gelin diye.nerden biliyorsun yakın olacağımızı.anlayacağın hep dua edip duruyor hehrlade böyle yakına gelelim diye.e benim düşüncem de şu ki (uzakken bile iyi olamıyoz böyle,geldimi gitmek bilmiyorlar,çoğu fikirler falan uyuşmuyor azcık cahillik de var,eksi adamlar sonuçta,bide yakın olsam tamam artık)
bide memlekete gitmeyi hiç mi hiç istemiyorum ben.ilerde inşaallah diyorum ama tabi herşey nasibtir biz bilemeyiz.arabada eve dönüyorduk öyle bişey demişti yine,bende dedim ki '' baba neden hep yakın olun diye ısrarla dua ediyorsun da,hayırlısını ver rabbim demen lazım,ve bazen belkide insan yakın olmayı istemeyedebilir,nedne ısrarla bunu söylüyorsunuz''
anam bi bozuldular bu lafa,seslenmedim ama hayırlısını iste herşeyin demi ama,bide istemediğimi bilsinler yakında olmayı,tabi köyde herkesin oğlu gelini yanınd abiz uzaktayız ya canları sıkılıyor.
iidir didoşşumm..seni izliyorum yinee karılar lanlar havada ucusuyor..bişey deil ebrarıda bozuyorsun..
reyyancım naber yaw ta bayramdan beridir görüsemedik yoksun ne zamandır.
melisaaa annee nasılsıın bebişin nasıl..
sunger hosgeldıın.kızın masallah ne tatlımııs.yanaklarını opesım geldı :)
canım c.tesi haber veremem ki ancak pazartesi söylerim size
düşündüklerin yaşadıklarınla orantılı farklı yaşasan öyle düşünmezsin bence
aaaaaaaaaaaa ebrar söle kız bozuyommu seni ttalım duydunmu doğum izni 6 aya çıkıyor duydunmu
yok ay bunlar o kadar yapmazlar,iyiler yinede normal devam ediyor hayat az uzak gibi peder o kadarbidaha bişey demem zaten.düşüncemi bilsin yeter..adım cazgır geline çıkmasın da :)ben zaten hiç ısınamadım ki onlara ama ana babadır diye dir hep saygım,hiç saygıda kusur etmedim buda birkaç haftadır yakın olmanın neticesi olarak düşünce ifadesi sadece :)tabi o onu öyle anlamadı ama neyse.hımmmm evet cnm anladım seni,sen niyetini belli etmişsin zaten,boşwer sen yinede onlarla direk deilde eşinle görüş bence daha iyi olur soğursan onlardan daha yüzünüze filan bakmazlar neme lazım...
benim eşimde aynı dideminki gibi pek istemez sık sık görüşmeyi,zaten kayınpeder hep söyler bana sen ve çocuklar açığı kapatıyosunuz,yoksa bununla hayatta anlaşamıyorz diye eşim için diyo....
iidir didoşşumm..seni izliyorum yinee karılar lanlar havada ucusuyor..bişey deil ebrarıda bozuyorsun..
çok saol kepeklimmm,sen nasılsın hayatım,vallahi şuanda bir deişiklik yok bilmemartık ne zaman başlar sende ne zaman başlamıştı....bugün dr gidicektim drum haftaya gel daha iyi sonuç alırsın dedi bakalım herlade haftaya perşembe giderim.ozamana kaç günlük oluruz artık hayırlısı.iidir didoşşumm..seni izliyorum yinee karılar lanlar havada ucusuyor..bişey deil ebrarıda bozuyorsun..
yok be içimde varmış zati onu çıkardı didem ortaya
şunu untmayın mutlaka kaynana ve kayınbaba ilşkisinde kötüyü biri oynuyo önce saf oluyosun sonra bi gözün açılıyo ki anlatamam o yüzden çok geç kalmadan kötüyü oynayacaksın yoksa onlar ellerinden bırakmıyorlarevet kesinlikle katılıyorum,mesela burda ben dilde ablam yazyo olsaydı aksini söylerdi benim söylediklerimin..
ablam tam 11 sene kaynanasının evini yemeğini herr bütün işlerini yaptı,ama yinede yaranamadı..
diğer gelinleride senede bir glirrr ne yemek yapar ne temizlik bide evi pisletip giderler,amaaa onlardan iyisi yoktur ve ablam ve gelinler aynı yerde oturuyorlar siz düşünün yani...
ama bakın anca daha bu sene anladı ablamın iyiliklerini galibaki busene görüyo yani ablamı.
eşimde bozulmuş bu lafıma.ama benim mutluluğumdan da mı önemli olmalı hayata çok da müdahale edilmemeli bence.mutlaka anababadır ama bi sınırı var yani.benim annemlerde hep derler yakın olasanız diye ama onlarada derim hep böyle,amaan yakın olsam napcam bak deniz var burda.köyde napcaz derim.kırılmazlar da yani.isterler ama sonuşta biz yaşıyoruz diye bişey demezler yerinizde sağolun derler.onlarda senede bir yada iki gelir ama durdukları 1 hafta bişeydir,zor tutarız o kadar.ya bunlarbana göre düşüncelerini söylemek güzel tabi kırmadan ama bazen çok bunaltıyorlar onların mutluluğu senin bütün hayatının önüne geçiyo
iyiyim canım ne olsun yaa gördüğün gibi kaynana muhabbeti işte :)iidir didoşşumm..seni izliyorum yinee karılar lanlar havada ucusuyor..bişey deil ebrarıda bozuyorsun..
kızlar siz yemeklerinizi yaptınız galiba evde olanlar için söylüyorum,ben daha yapmadımmm,sabahları yapardım hep bugün yapamadım bakın rahat deilim şimdik.hafta sonuda misfirlerim var. zaten.
yok anam nerde yemek yapmak yemeğin adı bile yokkızlar siz yemeklerinizi yaptınız galiba evde olanlar için söylüyorum,ben daha yapmadımmm,sabahları yapardım hep bugün yapamadım bakın rahat deilim şimdik.hafta sonuda misfirlerim var. zaten.
bak yaa şıracı bozacıı işbirlik halinde :89:
ay meliis inşallah cok rahat bi hamilelik gecirirsin kardeşiim.