Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bana göre düşüncelerini söylemek güzel tabi kırmadan ama bazen çok bunaltıyorlar onların mutluluğu senin bütün hayatının önüne geçiyo

iidir didoşşumm..seni izliyorum yinee karılar lanlar havada ucusuyor..bişey deil ebrarıda bozuyorsun..

reyyancım naber yaw ta bayramdan beridir görüsemedik yoksun ne zamandır.

melisaaa annee nasılsıın bebişin nasıl..

sunger hosgeldıın.kızın masallah ne tatlımııs.yanaklarını opesım geldı :)

aaaaaaaaaaaa ebrar söle kız bozuyommu seni ttalım duydunmu doğum izni 6 aya çıkıyor duydunmu

düşündüklerin yaşadıklarınla orantılı farklı yaşasan öyle düşünmezsin bence

evet kesinlikle katılıyorum,mesela burda ben dilde ablam yazyo olsaydı aksini söylerdi benim söylediklerimin..
ablam tam 11 sene kaynanasının evini yemeğini herr bütün işlerini yaptı,ama yinede yaranamadı..
diğer gelinleride senede bir glirrr ne yemek yapar ne temizlik bide evi pisletip giderler,amaaa onlardan iyisi yoktur ve ablam ve gelinler aynı yerde oturuyorlar siz düşünün yani...
ama bakın anca daha bu sene anladı ablamın iyiliklerini galibaki busene görüyo yani ablamı.

afr canım minanın anlamını sormuşsun bazı yerlerde (Arapça) Liman, iskele. Gökyüzü.diye geçiyo
benim bildiğim Mekke yakınlarında şeytan taşlama alanının olduğu dağ

yok ay bunlar o kadar yapmazlar,iyiler yinede normal devam ediyor hayat az uzak gibi peder o kadarbidaha bişey demem zaten.düşüncemi bilsin yeter..adım cazgır geline çıkmasın da :)ben zaten hiç ısınamadım ki onlara ama ana babadır diye dir hep saygım,hiç saygıda kusur etmedim buda birkaç haftadır yakın olmanın neticesi olarak düşünce ifadesi sadece :)tabi o onu öyle anlamadı ama neyse.
ahh benim kocada öyle olsaaa ohooo yakın olmaya bile razı olurum .

sende hoşgeldin canım

çok saol kepeklimmm,sen nasılsın hayatım,vallahi şuanda bir deişiklik yok bilmemartık ne zaman başlar sende ne zaman başlamıştı....bugün dr gidicektim drum haftaya gel daha iyi sonuç alırsın dedi bakalım herlade haftaya perşembe giderim.ozamana kaç günlük oluruz artık hayırlısı.

kızlar siz yemeklerinizi yaptınız galiba evde olanlar için söylüyorum,ben daha yapmadımmm,sabahları yapardım hep bugün yapamadım bakın rahat deilim şimdik.hafta sonuda misfirlerim var. zaten.

şunu untmayın mutlaka kaynana ve kayınbaba ilşkisinde kötüyü biri oynuyo önce saf oluyosun sonra bi gözün açılıyo ki anlatamam o yüzden çok geç kalmadan kötüyü oynayacaksın yoksa onlar ellerinden bırakmıyorlar

bana göre düşüncelerini söylemek güzel tabi kırmadan ama bazen çok bunaltıyorlar onların mutluluğu senin bütün hayatının önüne geçiyo
eşimde bozulmuş bu lafıma.ama benim mutluluğumdan da mı önemli olmalı hayata çok da müdahale edilmemeli bence.mutlaka anababadır ama bi sınırı var yani.benim annemlerde hep derler yakın olasanız diye ama onlarada derim hep böyle,amaan yakın olsam napcam bak deniz var burda.köyde napcaz derim.kırılmazlar da yani.isterler ama sonuşta biz yaşıyoruz diye bişey demezler yerinizde sağolun derler.onlarda senede bir yada iki gelir ama durdukları 1 hafta bişeydir,zor tutarız o kadar.ya bunlar
iyiyim canım ne olsun yaa gördüğün gibi kaynana muhabbeti işte :)
oğlum olacağını öğrendim bayramdan bu yana,çok sağlıklıymış oğluşum maşaallah.başak bi değişiklik yok,asker yolu bekler gibi koca yolu bekliyorum şimdide:)sen nasılsın

kızlar siz yemeklerinizi yaptınız galiba evde olanlar için söylüyorum,ben daha yapmadımmm,sabahları yapardım hep bugün yapamadım bakın rahat deilim şimdik.hafta sonuda misfirlerim var. zaten.

ben akşam kayınvalide me gidecegim o yüzden yemek sorunum yokkkkkk ne güzel bu arada az önce izin aldım pazartesi itibari ile 1 hafta yokummm bi güzel gezecegim sizin yerinizede gezem mi

yok anam nerde yemek yapmak yemeğin adı bile yok

bak yaa şıracı bozacıı işbirlik halinde :89:

ay meliis inşallah cok rahat bi hamilelik gecirirsin kardeşiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…