Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hamile kalmak için illaki ilişkiden sonra 1 saat yatmak mı gerekiyor?

canım olucak olduktan sonra her şekilde olur ben çok duydum hemen kalkıp iyice yıkayan ve hamile kalanları ama bizler yani bebek isteyenler 10-15 dk yatıyoruz bide bele yastık konuyor tabiki faydası var bazen yapamıyorum bende ama olucak olduktan sonra olur işte

kızlar neredesiniz yaaa moralim çok bozuk ilk defa bunu söylemek biraz güç ama hamile değilimdir inşallah diye dua ediyorum ve çok üzgünüm

ooofff hiç sorma yaaa eşimle tartıştık sinirlerim çok bozuk bu yüzden artık korunmayı düşünüyorum tabi bu ay hamile kalmadıysam işte ilk defa hamile değilimdir inşallah diye dua ediyorum resmen bunu söylemek zor ama kalbim çok kırıldı istemiyorum yani üzgünüm hemde çok üzgünüm aylardır inşallah hamile kalırım diye dua ederken artık istemiyorum aslında istiyorum ama artık zor eğer bu ayda hamile kalmadıysam zaten spral taktırmayı düşünüyorum

Canım yaa çok çok büyük bir kavga değilse üzme kendini ve bebeğini bekle canım bence şiddet ve aldatma olmadığı sürece büyük kavga sayılmaz sen yine bebeğini bekle kendinide üzme canım geçer inşallah

slmm kızlarr nasılsınız sbr canımm öyle deme RABBİM ARATMASINN ZAMANLA DÜZELİRSİNİZ VE DEDİKLERİNE PİŞMAN OLURSUNN

Kızlarrr kaç gündür girmiyorumm radyasyann yüzünden ama artık meraklandımm iyicee bi değişiklik var mı hamişlerimiz falan var mı?

pelincim üzme kendini canım her evlilikte olur tartışmalar çok büyük bişey değilse kendini yıpratma erkekler pek takmıyor çünkü olan bizlere oluyor canım

hoşbulduk esracım msn den yazdım ama görmedin sanırım bütün gün topik bomboştu hiçbiriniz yoktunuz

kızlar efnanimin durumuyla ilgili bilgisi olan varmı onu çok merek ediyorum geçmişide pek okuyamadım yazarsanız sevinirim,

iyi akşamlar kıslarr nasılsınız bakalım
efnanım hoşgeldin canım nasıl oldun yiğenim nasıl

Efnan ceylin canlar hoş geldiniz bebeğin nasıl canım

KIZLARR HALA DEVAM EDİYOO LEKELRİMM HERAN KÖTÜ BİŞİ OLUCAK DİYE ENDİŞELENİYORUMM AMA RABBİM HAYIRLISINI VERSİN DİYE DUA etmekten başka çarem kalmadıı inşallah yarınn keseyii görücezz tabii bebeğimm hala benimleise hergün iğne vuruluyorumm ilaçlarr içiyorumm ama lekem hala bitmedii noluyoo anlamıyorumm bide hafta içi yolcuyumm dualarınızı eirgemeyinn lütfenn

efnan ceylin hoşgeldiniz kızlar ben çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum aldatma yada şiddet yok ama sözlü şiddet var en çok da üzen beni o zaten hayatını paylaştığın emek verdiğin birinden o sözleri duymak baya ağırdı aslında tartışmanın ucu bebeğe de dokunuyordu bu yüzden artık istemiyorum diyorum çok kötüyüm kızlar zaten bu kadar ağlamaya bebek varsa o bile dayanamaz

kızlarr düşük olan bebişimde bile bu kadar lekelenmem olmamıştı eğer hala bebğimm bebimle ise bu eminimm rabbiminn bi mucizesi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…