efnan ceylin hoşgeldiniz kızlar ben çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum aldatma yada şiddet yok ama sözlü şiddet var en çok da üzen beni o zaten hayatını paylaştığın emek verdiğin birinden o sözleri duymak baya ağırdı aslında tartışmanın ucu bebeğe de dokunuyordu bu yüzden artık istemiyorum diyorum çok kötüyüm kızlar zaten bu kadar ağlamaya bebek varsa o bile dayanamaz
efnan ceylin hoşgeldiniz kızlar ben çok yoruldum artık ne yapıcam bilmiyorum aldatma yada şiddet yok ama sözlü şiddet var en çok da üzen beni o zaten hayatını paylaştığın emek verdiğin birinden o sözleri duymak baya ağırdı aslında tartışmanın ucu bebeğe de dokunuyordu bu yüzden artık istemiyorum diyorum çok kötüyüm kızlar zaten bu kadar ağlamaya bebek varsa o bile dayanamaz
kızlarr düşük olan bebişimde bile bu kadar lekelenmem olmamıştı eğer hala bebğimm bebimle ise bu eminimm rabbiminn bi mucizesi olacak
bütün dualarım seninle canım her şeyin hayırlısı olsun cancağazım endişelenme meleğin seninle inş canım üzme tatlı canını bol bol dinlen sen kafana tamka canımcım
efnancım allah yardımcın olsun canım moralini bozma yat dinlen
efnancım evhanın slm vardı canım topiğe fazla girmek istemiyormuş bebiş düşünmemek için yoksa aklından çıkmıyormuş
saolun kızlar beni ağlattınız tabiki herşeyin başı sağlık hakkımız hayırlısı ne ise o olsun adetimede 3 gün kaldı çok karmakarışık duygularım yazarak ne kadar ifade edebiliyorum bilmiyorum ama saat 4 ten beri hüngür hüngür ağlıyorum
saolun kızlar beni ağlattınız tabiki herşeyin başı sağlık hakkımız hayırlısı ne ise o olsun adetimede 3 gün kaldı çok karmakarışık duygularım yazarak ne kadar ifade edebiliyorum bilmiyorum ama saat 4 ten beri hüngür hüngür ağlıyorum
inşallah güzel haberlerini alırız efnan dualarım seninle rabbim bebeğini sağ salim kucağına almak nasip etsin
hımm anlaşıldıı adet öncesi stress yaşıyosunn merak etme adet tarihin bi geçsinn düzelir herşeyy haa bu ara bebek varsada yoksada aynı stresi yaşarsınn benimm düşük olam bebişimde çok çok çok stresliydimm aklıma ne geldiyse eşime saymıştımm ağlayarak aynı sen gibii
kıyamam canım benim yhaa ağlama tatlım yhaa benide ağlatacan şimdi
teşekkr edrim kızlar neyse başka şeyler konuşalım adetim 4 ağustos yarın yada salı günü idrar testi yaparsam çıkar mı internetten okudum şüpeli ilişkiden 14 gün sonra çıkar yazıyordu ben zaten bu ay yumrtlama dönemimde 2 kere ilişkiye girmiştim onlarda da yarın ve salı günü 14. Gün oluyor sizce test yapıyım mı eşime söylemeyi düşünmüyorum oyüzden kan testi yaptırmaya gidemem